SHARE
Samsung Gear Fit 2 PRO

Samsung va lansa un o nouă brățară de fitness anul acesta – Samsung Gear Fit 2 PRO. Au apărut în presă imagini cu dispozitivul și cu specificațiile așa că haideți să aruncăm și noi o privire. Ca și dată de lansare, se vehiculează un 23 august, cot la cot cu Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Gear Fit 2 PRO – design

Designul nu diferă foarte mult de versiunea precedentă de Gear Fit 2. Culorile par însă mult mai interesante, o combinație roșu-negru este cel puțin demențială. Ca și sistem de operare va fi tot Tizen OS. Brățara își menține proprietățile rezistente la apă, putând fi operațională chiar și la 50 de metri sub nivelul mării. Să discutăm un pic și despre funcțiile speciale aduse cu acest update.

Samsung Gear Fit 2 PRO – funcții

Vor exista câteva funcții noi pentru această brățară fitness a celor de la Samsung. În primul rând, brățara va primi un update serios, astfel încât să nu se mai desfacă de pe mână. Foarte multă  lume s-a plâns de chestia asta, cum că la o atingere ușoară, brățara se desface de pe încheietură. Mie personal nu mi s-a părut așa dar în fine, poate este o problemă care nu a existat la brățara mea, căreia i-am făcut un review destul de interesant aici: REVIEW Samsung Gear Fit 2.

Spre deosebire de Gear Fit 2, această variantă Pro va fi compatibilă cu iOS (există zvonuri în acest sens dar nimic confirmat deocamdată) și va oferi 1 an de zile acces gratuit la programul de fitness Under Armour. Display-ul, memoria internă rămân aceleași ca și până acum.

 

Articole Recomandate

Cum scapi de numerele +2751007? De vreo câteva zile mă sună fel de fel de numere ciudate dar asemănătoare, de genul +27510071565 sau +27510071050 sau +27510071007. Evident, răspund ș...
TOP 8 telefoane de clasă medie – august 2018 Numesc telefoane de clasă medie, acele dispozitive Android care costă sub 1000 de lei, mai bine zis pe cele care au un preț cuprins între 500 și 1000 ...
VARĂ INCENDIARĂ – TOP TELEFOANE SUB 500 DE LEI (buget de avarie) Avem parte de o vară incendiară, așa că e momentul să facem și un top incendiar cu telefoane mobile sub 500 de lei. Evident, este un top de mega buget...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here