Home Editorial Samsung Gear Fit 2 PRO – un update frumos pentru Gear Fit...

Samsung Gear Fit 2 PRO – un update frumos pentru Gear Fit 2

1439
0
Samsung Gear Fit 2 PRO

Samsung va lansa un o nouă brățară de fitness anul acesta – Samsung Gear Fit 2 PRO. Au apărut în presă imagini cu dispozitivul și cu specificațiile așa că haideți să aruncăm și noi o privire. Ca și dată de lansare, se vehiculează un 23 august, cot la cot cu Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Gear Fit 2 PRO – design

Designul nu diferă foarte mult de versiunea precedentă de Gear Fit 2. Culorile par însă mult mai interesante, o combinație roșu-negru este cel puțin demențială. Ca și sistem de operare va fi tot Tizen OS. Brățara își menține proprietățile rezistente la apă, putând fi operațională chiar și la 50 de metri sub nivelul mării. Să discutăm un pic și despre funcțiile speciale aduse cu acest update.

Samsung Gear Fit 2 PRO – funcții

Vor exista câteva funcții noi pentru această brățară fitness a celor de la Samsung. În primul rând, brățara va primi un update serios, astfel încât să nu se mai desfacă de pe mână. Foarte multă  lume s-a plâns de chestia asta, cum că la o atingere ușoară, brățara se desface de pe încheietură. Mie personal nu mi s-a părut așa dar în fine, poate este o problemă care nu a existat la brățara mea, căreia i-am făcut un review destul de interesant aici: REVIEW Samsung Gear Fit 2.

Spre deosebire de Gear Fit 2, această variantă Pro va fi compatibilă cu iOS (există zvonuri în acest sens dar nimic confirmat deocamdată) și va oferi 1 an de zile acces gratuit la programul de fitness Under Armour. Display-ul, memoria internă rămân aceleași ca și până acum.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here