Home Aplicatii Android Cum activezi DARK MODE pentru Instagram?

Cum activezi DARK MODE pentru Instagram?

351
0

Nu știu voi, dar mie toate aplicațiile mi se par mai faine dacă au temă neagră sau închisă la culoare. Așadar, în cele ce urmează vom vedea cum se poate activa DARK MODE pentru Instagram dar și pentru telefonul nostru Android. În funcție de tipul de display pe care telefonul îl are, acest mod întunecat poate ajuta la economisirea energiei.

Cum activăm DARK MODE pentru Instagram – telefoane iPhone

Pentru iPhone 13 și mai noi, vei avea DARK MODE pentru sistemul de operare iar Instagram se va adapta fără ca tu să faci nimic. Poți activa acest mod în câțiva pași simpli:

  • Mergi la Settings
  • Alege Display & Brightness
  • Alege Dark la secțiunea Appearance

Cum activăm DARK MODE pentru Instagram – telefoane Android

Pe telefoanele Android, poți activa Dark Mode pentru întreg telefonul, pentru toate aplicațiile, poți activa Dark Mode chiar pentru câteva ore sau zile. Iată care sunt pașii de urmat.

  • Mergi la Settings, la simbolul rotiță specific
  • Alege Display apoi apasă Night Mode

De aici, poți activa Dark Mode imediat sau poți programa la ce oră să pornească singur. Dark Mode se poate activa chiar și pentru utilizatorii care folosesc celebra rețea de entertainment de pe laptop sau calculator. Se merge foarte simplu la iconița More din partea stânga jos și se selectează Switch appearence pentru a comuta pe Dark Mode.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here