Home Editorial Banda LED inteligentă și becuri smart de la WIZ – merită banii?

Banda LED inteligentă și becuri smart de la WIZ – merită banii?

2893
0

Cei care sunteți în căutarea de soluții ieftine pentru iluminare RGB, fiți atenți la acest articol. Știu, mulți dintre noi ne dorim benzi LED și becuri de la Philips Hue, însă când ne uităm la prețuri și vedem că suntem nevoiți să ne vindem un rinichi pentru o bandă LED, începem evident să căutăm alternative mai ieftine.

E bine să nu mergi la extreme atunci când cauți o alternativă pentru un produs scump, respectiv să mergi să-l cumperi pe cel mai ieftin care face cam același lucru. E bine să mergi întotdeauna pe un produs care se află cam pe la mijlocul clasamentului atunci când vine vorba despre prețuri. Produsele de la WIZ mi-au atras atenția și se încadrează și în grupul produselor care fac cam aceleași lucruri precum Philips Hue, însă nu sunt cele mai ieftine. Haideți să le luăm pe rând să le discutăm.

Banda LED Smart WIZ Starter Kit – este o bandă LED de 20W, cu o intensitate luminoasă de 1600lm, cu o lungime de 2 metri. Eu unul am pus-o în spatele biroului meu, de la un capăt la celălalt și sunt foarte mulțumit de ea. Când am cumpărat-o de la Altex a fost ceva promoție și a costat undeva la 150 de lei. O folosesc deja de o lună și jumătate și pot spune despre ea următoarele lucruri:

  • este lipită în continuare, nu s-a dezlipit absolut deloc. Cu alte chinezării foarte ieftine mi s-a întâmplat să se dezlipească banda în câteva ore doar.
  • intensitatea luminoasă și coloritul sunt ok, clar nu se compară cu Philips Hue dar mie unul mi se par foarte frumoase. Consider că merită cei 150 de lei.
  • se conectează foarte simplu prin Wi-Fi, prin intermediul aplicației WiZ, aplicație ce oferă o multitudine de opțiuni pentru personalizare

Bec LED Smart WIZ Colors – Wi-Fi, 8.5w, am cumpărat două astfel de becuri pentru lampa din imagine. Ca și de banda LED WiZ, sunt foarte mulțumit. Culorile sunt frumoase iar ca și luminozitate, eu unul mă declar mulțumit. Conform specificațiilor, aceste becuri de 8.5w ar scoate 806 lumeni. Ca tip de montură sunt pe e27 dar sunt și variante pe e14. În cazul în care aveți lămpi acasă doar e27 sau doar e14 și nu găsiți aceste becuri care să corespundă monturilor, trebuie să știți că pe la magazinele de electrice există niște adaptoare care fac trecerea de la e14 la e27 și de la e27 la e17.

Becurile se conectează destul de simplu la aplicația Wiz și acum costă undeva la 80 de lei bucata. Recomandarea mea este să așteptați până se mai ieftinesc un pic, sau să le căutați la vreo promoție întrucât nu consider că merită 80 de lei unul. Eu le-am prins la ofertă la Altex la 63 de lei bucata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here