Home Review Gadget Cele mai des întâlnite probleme ale Pixel Watch 2 și cum să...

Cele mai des întâlnite probleme ale Pixel Watch 2 și cum să le rezolvi

243
0

Pixel Watch 2 reprezintă unul dintre cele mai frumoase ceasuri smart care există în acest moment pe piață. De fapt arată bine, știe să facă multe lucruri, dar din păcate fiind tehnologie, nu are cum să fie un dispozitiv perfect. Are problemele lui ca orice alt ceas inteligent sau telefon smart. Astfel, în cele ce urmează von discuta despre cele mai des întâlnite probleme ale Pixel Watch 2 și vom vedea de asemenea cum se pot ele rezolva.

Cele mai des întâlnite probleme ale Pixel Watch 2 și cum să le rezolvi

  1. Problemele legate de încărcare – există mulți proprietari care se plâng de faptul că acest smartwatch ori se încarcă foarte lent, ori nu se încarcă absolut deloc. Iată câteva soluții destul de funcționale:

– Google recomandă să se folosească întotdeauna încărcătorul original. Dacă acesta nu mai funcționează va fi înlocuit. Dacă nici după înlocuirea încărcătorului ceasul nu se încarcă, ceasul în sine trebuie înlocuit.

– Poziționarea ceasului pe stand este de foarte multe ori problematică. Deși încărcătorul este magnetic și se aliniază perfect cu punctele prin care ceasul se încarcă, poate apărea problema unui contact imperfect.

– Pixel Watch 2 nu suportă încărcarea wireless comparativ cu predecesorul său. Sunt mulți care doresc să folosească încărcătorul wireless care le-a rămas de la versiunea precedentă dar uită că actualul nu are Wi-Fi charging.

– Dacă ceasul se încarcă foarte lent ori se deconectează constant, încearcă să cureți pinii prin care ceasul și standul se conectează. Fiind vorba despre un ceas, se adună destul de mult praf în acele găurele.

– Oprește Battery Defender – o funcție implementată în Pixel Watch 2 care împiedică ceasul să se încarce mai mult de 80%. Dacă apare mesajul „charging paused” când încărcarea a ajuns la 80%, ridică ceasul din suport și pune-l înapoi. Dezactivează apoi Battery Defender și ceasul se va încărca fără probleme până la 100%.

  1. Controalele pentru media nu funcționează – aceste controale sunt necesare atunci când asculți, pui pe pauză sau vrei să dai fast forward la o anumită piesă care rulează pe telefon, folosind ceasul. Mulți utilizatori se plâng de faptul că aceste butoane nu funcționează cum trebuie. Iată câteva potențiale soluții la această problemă:

– În momentul în care apar problemele legate de butonul fast forward, se pare că un restart o rezolvă. Ține apăsată rotița pentru câteva secunde sau până meniul power apare, apoi apasă butonul de restart de pe ecran.

– Dacă vrei să scoți controalele media, mergi la Settings – General – Autolunch Media Controls. Dacă vrei să scapi de această funcție pentru totdeauna, mergi la Settings – Aps and Notifications > App Info > System apps > Media Controls și alege Disable. Pentru a rezolva problemele legate de această funcție, o dezactivezi, dai restart la ceas apoi o repornești.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here