Home Tutoriale 6 pași simpli pentru instalarea Android 15

6 pași simpli pentru instalarea Android 15

348
0

Când îți cumperi telefon de la Google nu beneficiezi doar de un raport calitate-preț foarte bun, dar aceste telefoane vin la pachet cu niște mici surprize dacă le putem spune așa. Spre exemplu, se pot instala pe ele versiuni viitoare de sisteme de operare deși sunt doar în faza BETA, nefiind lansate oficial.

În cele ce urmează vom vedea cum se poate instala simplu, rapid și fără bătăi de cap Android 15 pe un telefon mobil Google Pixel. Android 15 poate fi instalat pe următoarele telefoane de la Google: Google Pixel 8 Pro, Google Pixel 8, Google Pixel Tablet, Google Pixel 7a, Google Pixel 7 Pro, Google Pixel 7, Google Pixel 6a, Google Pixel 6 Pro, și Google Pixel 6.

Cum se instalează Android 15 beta 1.2

Există trei metode prin care poți instala Android 15 pe telefonul tău Google Pixel. Prima, cea despre care vom discuta astăzi, este metoda asistată cu cele mai mici riscuri dintre toate. Ea folosește Google Chrome pentru a automatiza majoritatea pașilor și este cea mai recomandată celor care nu prea se pricep la instalat sisteme de operare Android. Despre metodele ne asistate ADB și Fastboot vom discuta însă cu altă ocazie.

Important! Instalarea Android 15 peste Android 14 va șterge toate datele din telefon. Nu este ca la calculator sau la laptop unde se formatează doar partiția cu Windows, așa că înainte să vă apucați, asigurați-vă că ați scos din telefon toate pozele, numerele de telefon, tot ce vă interesează și nu vreți să pierdeți, fie pe stick USB fie în Cloud.

Așadar, tot ce aveți nevoie este un calculator conectat la internet, ultima versiune de Google Chrome, un cablu USB cu care să conectați telefonul la calculator sau la laptop și cam atât. Dacă aveți cablul de date original ar fi și mai bine.

6 pași simpli pentru instalarea Android 15

  1. Asigură-te că ai descărcat driverele pentru telefonul tău Pixel, astfel încât calculatorul sau laptopul tău să-l recunoască fără probleme. Dacă nu le ai, le poți descărca de AICI.
  2. Conectează telefonul la calculator prin intermediul cablului USB. După cum spuneam mai sus, dacă ai cumva cablul de date original, ar fi mai mult decât perfect.
  3. Mergi la System – Developer Options și activează OEM unlocking și USB debugging. Dacă nu ai activat Developer Options și nu știi cum să faci asta mai bine nu te apuca.
  4. Mergi la Android Flash Tool prin intermediul Google Chrome pentru a instala Android 15
  5. Selectează versiunea de Android 15 pe care vrei să o instalezi. Pentru unele modele există doar versiuni pe 64 de biți, alături de o singură versiune pe 32 de biți. Dacă nu știi ce să alegi, mergi pe una SIGNED.
  6. Tot ce trebuie să faci este ce-ți spune utilitarul celor de la Google. Procesul este unul destul de simplu care nu necesită cunoștințe avansate despre telefoanele Android. Este ca la Windows, dai Next, Next.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here