SHARE
FoodPanda

În mai toate orașele mari din țară au început să apară fel de fel de restaurante, pizzerii, shaormerii care se laudă că livrează mâncare la domiciliu. Problema este că, evident, calitatea serviciului respectiv lasă de multe ori de dorit. Vom discuta în cele ce urmează despre motivele pentru care ar trebui să dai comenzi mâncare Timișoara de la FoodPanda, numai prin FoodPanda, aplicația web cu ajutorul căreia ajungi întotdeauna la cele mai bine cotate restaurante din oraș.

De ce să comanzi mâncare doar prin FoodPanda dacă locuiești în Timișoara

În primul rând, poți să faci o selecție foarte clară pe oraș. Dacă ai chef de mâncare chinezească îți vor apărea doar restaurantele ce oferă asemenea preparate. Dacă ai chef de o pizza bună, tot ce trebuie să faci este la fel, să cauți prin secțiunea de restaurante găsite în oraș pizzeria cea mai bună.

Apoi, pe lângă diversitatea de restaurante, mai apare și posibilitatea de a selecta calitatea. Toate restaurantele din listele oferite au un anumit rating, steluțe de la 1 la 5. E clar că nu veți putea ajunge la un restaurant slab despre care lumea are o părere generală slabă în acest mod.

De fapt, acest sistem de rating este după părerea mea cel puțin genial pentru că va scoate mereu în evidență o realitate subiectivă. Se formează un top restaurante Timișoara și scapi de corvoada alegerii celui mai bun mai ales dacă nu ești genul care frecventează prea des restaurantele.

De asemenea, pe foodpanda.ro veți mai descoperi o opțiune destul de interesantă și anume selecția restaurantelor de pe o anumită stradă. Poate că nu vrei să comanzi mâncare la domiciliu, poate că ești în vizită, un turist și vrei personal să te duci la acele restaurante. Faptul că le ai pe toate listate în funcție de stradă te scutește de un efort destul de mare. Nu vei mai fi nevoit să iei străzile la pas în căutarea unui restaurant pe gustul tău, le ai pe toate înșirate acolo.

Acestea sunt motivele pentru care ar trebui să faceți comandă la mâncare în Timișoara doar prin aplicația FoodPanda, sau să o folosiți dacă sunteți în trecere prin acest oraș considerat capitala Vestului.

Articole Recomandate

Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...
Am spart display-ul la telefon – ce optiuni am? Poate unul dintre momentele cele mai stresante este cel in care ti-ai scapat telefonul. In cateva secunde pana il ridici ti se desfasoara in fata ochi...
Aspect. Funcții. Administrare. Calitățile unui site de prezentare conceput de pr... În ziua de azi, orice companie are nevoie de un site de prezentare. Cărțile de vizită nu mai sunt la modă într-un secol al vitezei, al informației dis...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here