SHARE
FoodPanda

În mai toate orașele mari din țară au început să apară fel de fel de restaurante, pizzerii, shaormerii care se laudă că livrează mâncare la domiciliu. Problema este că, evident, calitatea serviciului respectiv lasă de multe ori de dorit. Vom discuta în cele ce urmează despre motivele pentru care ar trebui să dai comenzi mâncare Timișoara de la FoodPanda, numai prin FoodPanda, aplicația web cu ajutorul căreia ajungi întotdeauna la cele mai bine cotate restaurante din oraș.

De ce să comanzi mâncare doar prin FoodPanda dacă locuiești în Timișoara

În primul rând, poți să faci o selecție foarte clară pe oraș. Dacă ai chef de mâncare chinezească îți vor apărea doar restaurantele ce oferă asemenea preparate. Dacă ai chef de o pizza bună, tot ce trebuie să faci este la fel, să cauți prin secțiunea de restaurante găsite în oraș pizzeria cea mai bună.

Apoi, pe lângă diversitatea de restaurante, mai apare și posibilitatea de a selecta calitatea. Toate restaurantele din listele oferite au un anumit rating, steluțe de la 1 la 5. E clar că nu veți putea ajunge la un restaurant slab despre care lumea are o părere generală slabă în acest mod.

De fapt, acest sistem de rating este după părerea mea cel puțin genial pentru că va scoate mereu în evidență o realitate subiectivă. Se formează un top restaurante Timișoara și scapi de corvoada alegerii celui mai bun mai ales dacă nu ești genul care frecventează prea des restaurantele.

De asemenea, pe foodpanda.ro veți mai descoperi o opțiune destul de interesantă și anume selecția restaurantelor de pe o anumită stradă. Poate că nu vrei să comanzi mâncare la domiciliu, poate că ești în vizită, un turist și vrei personal să te duci la acele restaurante. Faptul că le ai pe toate listate în funcție de stradă te scutește de un efort destul de mare. Nu vei mai fi nevoit să iei străzile la pas în căutarea unui restaurant pe gustul tău, le ai pe toate înșirate acolo.

Acestea sunt motivele pentru care ar trebui să faceți comandă la mâncare în Timișoara doar prin aplicația FoodPanda, sau să o folosiți dacă sunteți în trecere prin acest oraș considerat capitala Vestului.

Articole Recomandate

(P) TUTOTIAL – Cum să găsești rapid chirie ieftină în București În momentul în care începi să cauți apartamente de închiriat în București, sau garsoniere, sau case, sau chiar garaje ca să ducem lucrurile la extrem ...
Despre sarcină și garderobă Cred că nu există sentiment mai frumos decât faptul că aștepți un copil. Orice femeie visează să devină mamă mai devreme sau mai târziu, este în natur...
Cum să te pregătești astfel încât să iei orice examen cu brio la facultate Sesiunile din facultate sunt destul de stresante, cel puțin pentru cei care vor să facă ceva în viață cu propriile forțe și au pus burta destul de ser...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here