Home Review Gadget Samsung Galaxy Watch 6 – Probleme și Soluții

Samsung Galaxy Watch 6 – Probleme și Soluții

268
0

Ceasurile inteligente de la Samsung sunt de departe cele mai dorite smartwatch-uri de pe planetă la ora actuală. Seria Samsung Galaxy Watch 6 nu diferă, cerințele pentru acest dispozitiv sunt din ce în ce mai mari și pe bună dreptate. Ceasul aduce înapoi moda cadranului rotativ, dar într-un stil minimalist. Cu toate acestea, ca orice dispozitiv Android, mai are și probleme. Iată câteva dintre ele, alături de soluții.

Samsung Galaxy Watch 6 – Probleme și Soluții

  1. Notificările întârziate – sau care nu mai apar deloc. Este o problemă a senzorului de încheietură, care probabil nu mai simte ceasul la mâna operatorului motiv pentru care acesta nu mai trimite notificări. Poți dezactiva acest senzor din Settings > Security and Privacy > Wrist Detection. De asemenea, asigură-te că sunt activate notificările în aplicația Galaxy Wearable: Watch Settings> Notifications > App Notifications.
  2. Aplicația Galaxy Wearable nu funcționează – această aplicație este vitală pentru sincronizarea ceasului cu telefonul mobil. Dacă aplicația nu funcționează mai mult ca sigur vor fi probleme și cu ceasul. Dacă aplicația nu funcționează primul lucru pe care trebuie să-l faci este să mergi la PlayStore, să vezi dacă ai cumva un update. Dacă tot nu merge, înainte să reinstalezi aplicația șterge memoria Cache.
  3. Alertele pentru deconectare – ceasul Samsung Galaxy Watch 6 îți trimit alerte că se deconectează dacă-ți lași telefonul în urmă. E un soft care te poate ajuta să nu-ți pierzi telefonul dar poate să fie și destul de enervant. Dacă vrei să dezactivezi aceste alerte enervante, mergi la Settings > Advanced Features > Disconnection Alerts și alege varianta None.
  4. Cadranul rotativ are lag – sau în momentul în care miști de el o treaptă, nu se întâmplă nimic. Acest cadran rotativ este o soluție foarte bună pentru a naviga în meniu, însă multă lume spune că nu este foarte precis, trebuie să dea mai multe trepte de cadran pentru a înainta o treaptă în meniu. Problema are la bază animațiile, pe care le poți dezactiva: Settings > Accessibility > Visibility Enhancements > Remove Animation. De asemenea, poți intra în Developer Options și la Window animation scale, Transition animation scale, Animator duration scale, pune-le pe 0.5x.

Cum activezi Developer Options – mergi la Settings > About Watch > Software information și apasă pe Software Version de câteva ori până apare mesajul “Developer options turned on.”. Vei găsi apoi Developer Options în meniul Settings.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here