SHARE

Sistemele ERP destinate companiilor de toate tipurile – mici, mijlocii și mari – au început să-și facă simțită prezența și-n România. Pentru cei care nu au mai auzit până acum termenul, ERP înseamnă enterprise resource planning și este un concept destul de util pentru scăderea cheltuielilor inutile și pentru creșterea performanței la nivel de companie, inclusiv pe parte de productivitate dacă este cazul. Aceste sisteme ERP reușesc să adune toate datele companiei într-o singură bază de date, de la toate departamentele, astfel încât tu ca și manager sau antreprenor, să vezi starea acesteia în timp real.

Este mai mult decât logic faptul că în momentul în care ai toate datele în timp real poți să iei niște decizii mult mai bune într-un interval temporal mai mic, iar aceste acțiuni pot dă te ajute să fii cu un pas în fața concurenței, te pot ajuta să identifici lucrurile care scârțâie la nivel departamental, te pot ajuta să supraveghezi foarte atent deciziile pe care le iau angajații tăi în timpul serviciului. Soluțiile ERP te pot ajuta nu doar să-ți dezvolți afacerea, te pot ajuta și să o salvezi pentru că există multe cazuri în care o decizie bună luată rapid, poate salva compania de la faliment dar contează foarte mult timpul în care ajung informațiile la tine. Atât timp cât discutăm despre informații în timp real, e perfect.

Sistemele ERP sunt o soluție modernă pentru administrarea modernă a afacerilor. E destul de important ca atunci când deținem un business, să încercăm pe cât posibil să profităm de tehnologie, atât pe partea de producție, marketing sau promovare de orice tip, cât și pe parte de administrare. Atât timp cât tehnologia evoluează, societatea evoluează odată cu ea, clienții evoluează și ei iar cei care administrează un business sunt nevoiți să se adapteze schimbărilor. Cei care nu se adaptează nu vor reuși din păcate să rămână pe piață prea mult timp sau dacă o vor face, din păcate, nu vor fi competitivi.

Tu ai curaj să investești într-un sistem ERP dacă ești posesor de business? Spune-mi părerea ta într-un comentariu în secțiunea de mai jos sau dacă folosești deja un asemenea sistem, cu atât mai mult e binevenită o opinie personală.

Articole Recomandate

4 tehnologii moderne pe care TOATE telefoanele Android ar trebui să le aibă Tehnologia evoluează fantastic de repede atunci când vine vorba despre telefoanele mobile, însă din păcate, unele soluții cu adevărat utile, sau mai b...
La ce trebuie să fim atenți atunci când alegem o cască Bluetooth? Casca Bluetooth devine un accesoriu de nedespărțit pentru cei care sunt nevoiți să vorbească la telefon în timp ce conduc și nu numai, în special pent...
Ghid de achiziție pentru telefoanele Android SECOND HAND Achiziția unui telefon Android nu este lucru simplu, de multe ori e greu să ne hotărâm atunci când este vorba despre un dispozitiv nou, d-apăi unul se...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here