Home Aplicatii Android YouTube Android – 2 lucruri enervante până la ridicol

YouTube Android – 2 lucruri enervante până la ridicol

2088
1
YouTube

Băi cumetrașilor, ăștia de la YouTube au luat-o pe arătură cu aplicația lor Android. Nu știu dacă sunt singurul enervat la culme de unele aspecte, însă cred că e cazul să se schimbe niște oameni prin conducerea acestei companii. Haideți că am făcut și o listă cu cele mai enervante 2 aspecte legate de această aplicație, care o perioadă a fost chiar ok.

YouTube Android – 2 lucruri enervante până la ridicol

  1. Reclamele – de multe ori am impresia că oamenii care se ocupă de aplicația asta la Google sunt rude cu patronul de la ProTV. Reclamele pe YouTube Android nu pot fi blocate așa că dacă pleci și tu cu mașina la drum cu gândul să asculți ceva muzică, mai rău te enervezi. Mai nou, cei care au urcat clipuri muzicale au băgat la început nu una, ci două (DOUĂ) reclame dintre care una poate să fie chiar și de 45 de secunde. Voi vă dați seama despre ce discutăm? La ce situație s-a ajuns? La 4 minute de piesă, trebuie să bagi 1 minute de reclamă. Să nu mai zic de creatorii de conținut care se căciulesc la câțiva euro/clip, și bagă 8 reclame în 20 de minute.
  2. Notificările – nu vin. De ce nu vin? Nimeni nu știe. Se întâmplă de multe ori să primesc notificarea că X sau Y este LIVE dar stream-ul să se fi terminat deja de 30 de minute sau mai bine. Băi fraților, eu înțeleg că e o aplicație gratuită și noi, cei care o folosim nu prea avem dreptul să comentăm, dar aici mai e vorba și despre seriozitate. Înțeleg și faptul că YouTube e un fenomen unic în lume, e un prototip și că nu există pași de urmat știuți în rezolvarea problemelor legate de funcționalitate dar haideți totuși, e Google, cei mai buni IT-ști din lume lucrează acolo, nu?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here