SHARE

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu unul am inceput sa fiu foarte organizat de la o vreme. Am observat diferenta dintre o munca organizata si o munca haotica. De mic copil am fost pasionat de statistica dar si de imbunatatirea permanenta a ritmului de lucru, a capacitatii de munca, a productivitatii. De cand mi-am deschis firma, simteam nevoia sa organizez foarte bine documentele si am inceput sa caut un soft pentru managementul documentelor.

Ce inseamna organizarea documentelor pentru mine

Se intampla de multe ori sa scriu pana la 50 de articole pe zi, articole pentru care am nevoie de poze, cuvinte cheie si asa mai departe. Am ales sistemul celor de la Matricia pentru ca se descurca foarte bine in retea. Va dati seama ca am un sistem de back-up destul de bine pus la punct iar sistemul lor asigura si stocarea online a documentelor sau Cloud pe langa baza de date din Pc sau cea din server.

Cel mai mult ma ajuta functia de cautare si o sa va dau un simplu exemplu. Cand am inceput afacerea asta de content writing aveam obiceiul sa pun pe desktop tot ce scriam, toate fisierele, alaturi de imagini ce trebuiau sa ajunga featured image in articole si asa mai departe. Era un dezastru pentru ca de multe ori se intampla sa salvez in alta parte pozele si nu le mai gaseam. Sau eventual le gaseam peste vreo luna cand cautam de fapt altceva, ceva de genul “Ia uite unde am salvat pozele astea. Si cat le-am cautat!”.

De atunci am zis ca nu, nu are rost sa mai continui in acest mod intrucat munca mea trebuie sa se desfasoare fara probleme si fara batai de cap. Asta va recomand si voua, sa aveti in vedere optimizarea prin organizare si o sa observati ca in scurt timp, productivitatea o sa creasca simtitor. Puteti vedea aici pe larg, care sunt avantajele utilizarii unui sistem managerial de documente.

Cu totii ne dorim o afacere care sa mearga ca pe roate si dupa ce am vazut ce inseamna atat proasta cat si buna organizare, nu pot de cat sa va recomand sa investiti cu incredere in organizare.

Articole Recomandate

Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...
Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum? Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre...
Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here