Home Diverse Viitor cu Lucky Studio Iasi

Viitor cu Lucky Studio Iasi

2153
9
videochat

E destul de dificil sa fii tanar in ziua de azi si sa incerci sa faci rost de un job bine platit care sa iti asigure viitorul. Cred ca daca stam sa ne gandim mai bine, acest cuvant viitor, inspira mai multa incertitudine in anul 2015 ca oricand. Oamenii nu au siguranta zilei de maine si din pacate s-au dus vremurile in care intrai in fabrica la 20 de ani si iesai la pensie la 65 de ani din aceeasi fabrica. Stabilitatea s-a dus odata cu comunismul si si-a facut aparitia capitalismul, precum un ghiocel plapand transformat in timp intr-o planta carnivora.

poza 90

Daca stai sa compari cele doua lumi, sunt incompatibile si incomparabile, ma refer la inainte de 90 si dupa anii 90. Incerc sa imi aduc aminte de cineva care a avut acelasi job pentru mai mult de cativa ani si imi e imposibil. Nu e vorba de seriozitate cat despre faptul ca afacerile se duc la fel cum au si aparut, rapid. Libertatea adusa de Revolutie permite oricui sa isi deschida o mica afacere si sa angajeze, problema este ca oamenii nu se pricep toti la administrat afaceri. Se cam fac 4 ani de facultate + 2 de master pentru asa ceva. Fabricile lui Ceausescu au fost desfiintate de mult si duse la fier vechi.

Ce sanse ai pentru un viitor linistit in Romania?

Din pacate, nu exista asa ceva. Deocamdata piata muncii este inca foarte instabila si nu poate sa promita nimic nimanui. Oamenii stau cateva luni, cativa ani pana isi gasesc un job mai bine platit. E destul de dificil sa te descurci cu banii dati de patronii romani, mizeria aia de minim pe economie. Cine s-ar putea descurca cu 700 de lei? Mai ales daca ai si copii in intretinere?

Fetele au totusi o sansa si aceasta se numeste Lucky Studio Iasi. Un studio de videocahat este o ocazie pe care unele fete o asteapta pentru a scapa de salariul minim pe economie si de cerintele stupide ale patronilor care platesc prost. Ati observat ca mereu patronul care plateste cel mai prost are 1000 de pretentii, nu? Ei bine, daca alegi sa lucrezi la videochat vei avea un salariu mult mai bun fata de minimul pe economie. Poti castiga lejer peste 1000 de euro pe luna. Informeaza-te despre videochat si vei vedea ca e nevoie de o schimbare inspre bine in viata ta.

poza 13

 

9 COMMENTS

  1. daca iti doresti un loc de munca facil, cu bani multi… te invit la videochat in iasi… e locul ideal pentru o femeie ca tine…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here