SHARE
Sony Xperia XR

Sony pune la punct un nou flagship care să preceadă Xperia X Performance.  De fapt, două noi modele de telefoane apar în teste pe GFXBench iar dacă zvonurile sunt adevărate, vor fi succesoare clare ale recentului flagship. Mai multe imagini cu ceva ce a fost denumit Xperia XR au apărut pe Twitter. Iată detaliile mai jos.

Aceste zvonuri au apărut prima dată XperiaBlog , unde un screenshot a dezvăluit detalii despre cele două noi modele de telefoane. Primul model este un Sony F8331 și a putut fi zărit la GFXBench. Există dovezi și pentru un Sony F8332 care ar putea fi ușor diferit față de primul menționat.

XperiaBlog spune că aceste două telefoane au fost găsite via UAProf. Dacă aceste două modele sunt în dezvoltare în acest moment, ar putea să fie succesoarele lui Xperia X Performance, care are numărul F813X.xperia xr

Așadar, care sunt specificațiile acestor noi modele?

Ei bine, sunt similare lui Xperia X Performance: un Snapdragon 820 care va fi ajutat de 3 GB RAM și o memorie internă de 32 GB. Cât despre camera foto, se pare că este vorba despre o un senzor de 23 MPX pe spate și una de 13 MPX pe față. Dacă dispozitivul va arăta similar cu Xperia X Performance, nimeni nu știe în acest moment.

Pe data de 7 august, OnLeaks  au publicat pe Twitter niște imagini intitulate Xperia XR. Randarea înfățișează un dispozitiv cu carcasă albastră cu însemnele Xperia. Are două boxe mari deasupra și dedesubtul telefonului și un buton de sleep alungit. Se pare că va avea USB Type-C în partea de jos iar designul general în ceea ce privește rama display-ului, seamănă destul de mult cu Huawei P8.

Articole Recomandate

Fiți pe fază, vine jocul Harry Potter AR de la Niantic Labs Cei de la Niantic Labs au confirmat faptul că Harry Potter: Wizards Unite se află în dezvoltare, în timp ce au oferit câteva detalii despre acțiunea d...
Este oficial: va exista un smartphone Nokia 8 HMD Global va construi în sfârșit un telefon performant, Nokia 8, cu care are de gând să recapete din renumele pe care-l avea cândva brandul Nokia, câ...
Andromeda OS va înlocui Windows 10 Mobile Ceva legat de Windows 10 Mobile se petrece în spatele cortinei după care Microsoft joacă teatru de ani buni. Din păcate, nu este ceva care să stârneas...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here