Ceasurile de mână și-au pierdut din utilitate în ultimii 15-20 de ani, pe măsură ce digitalul a invadat tot mai mult societatea. Astăzi avem ceasuri peste tot, la telefoane, la televizoare, la calculatoare, etc. Mai există motive să cumpărăm un ceas de mână o să întrebe unii dintre voi? Ei bine, da. Există branduri de top care pot fi achiziționate din motive sportive sau fashion. Seiko de exemplu produce niște ceasuri de senzație. Există 5 motive să-ți achiziționezi un asemenea dispozitiv chiar dacă momentan nu-l vezi util.

5 motive să-ți cumperi un ceas de mână Seiko

  1. Brandul Seiko are 137 de ani vechime. Compania japoneză a luat ființă la Tokyo în anul 1881 de către  Kintaro Hattori. Faptul că a rezistat pe piață atât de mult timp nu este decât o dovadă pentru produsele de calitate pe care le produce.
  2. Calitatea de construcție este bună. După cum spuneam mai sus, Seiko produce niște ceasuri de foarte bună calitate, nu face rabat la materiale așa cum fac alți producători. Atunci când cumperi ceasuri Seiko cumperi calitate 100%.
  3. Precizia este specifică culturii japoneze. Pe lângă calitatea de construcție foarte bună, ceasurile Seiko ies în evidență și prin precizie. Până să-și piardă utilitatea, precizia a fost un factor important și încă mai este în mediile sportive.
  4. Rezistența la uzură este bună. Am un ceas Seiko pe care tata l-a cumpărat acum vreo 15 ani și funcționează perfect, ca-n prima zi. Și a fost folosit zi de zi, dat jos de la mână, pus înapoi, etc. Ceasul a rezistat la uzură mai mult decât ok.
  5. Modelele sunt mai mult decât frumoase. Nu știu câți dintre voi ați avut ocazia să priviți cu atenție un ceas Seiko, în realitate sunt mult mia frumoase decât în pozele apărute în online. Atenția la detalii specifică japonezilor își face simțită prezența.

Așadar, dacă cumva vă bate gândul să vă cumpărați un ceas Seiko, nu stați pe gânduri. Va fi una dintre achizițiile care nu o să aducă dezamăgirea în viața voastră, din contră, va fi un dispozitiv care va dăinui printre ani și vă va face să vă amintiți cu drag de momentele în care ați luat decizia de achiziție.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here