Home Diverse Acum este momentul potrivit să cumperi Bitcoin

Acum este momentul potrivit să cumperi Bitcoin

1083
0
Bitcoin

Multă lume se sperie de faptul că Bitcoin, cea mai veche și valoroasă criptomonedă, a ajuns la un nivel foarte scăzut. Astăzi se vinde cu aproximativ 4500 de dolari. Ei bine, din punctul meu de vedere acesta nu este motiv de îngrijorare, din contră, acum ar trebui făcute investiții. Criptomoneda a mai scăzut în trecut pe la 5500 de dolari apoi a crescut înapoi la 7500-8000, așa că sunt ferm convins de faptul că așa se va întâmpla și acum.

Dacă în trecut era oarecum dificilă achiziția de Bitcoin, nu prea existau soluții românești, astăzi avem entități online perfect legale de la care se poate cumpăra și cu cardul. Nu mai suntem nevoiți să folosim site-uri străine care pot fi destul de nesigure în caz de ceva. Trăim totuși într-o lume super informatizată din care hackerii nu au cum să lipsească. Cel mai bine este să folosești soluțiile din țara ta mai ales că  ele aduc în prim plan conceptul de simplitate. Cu atât mai mult acum trebuie să fim puși pe investiții în Bitcoin.

Cei care nu doresc să dea bani cash pe această criptomonedă au ca opțiune minatul. Pot să investească într-un aparat de minat și dacă pot obține un contract bun cu furnizorul de energie electrică, pot să facă rost de această criptomonedă și-n alt mod.

Din păcate, aparatele de minat Bitcoin sunt destul de scumpe și trebuie schimbate destul de des, întrucât algoritmul de minare se modifică frecvent. Cea mai simplă metodă de a face rost de această criptomonedă rămâne achiziția online de pe site-urile românești cu cardul de credit. Desigur, există și varianta să aștepți să mai scadă un pic Bitcoin-ul, e posibil să se întâmple acest lucru, variantă care ți-ar aduce un profit și mai frumos în momentul în care acesta ar crește. Să nu uităm că-n 2017 în iarnă, această criptomonedă ajunsese pe la 20.000 de dolari/bucata după doar câteva zile de ascensiune.

Rămâne la aprecierea voastră dacă vreți să încercați un profit destul de frumos cu această monedă virtuală care deși pare plină de surprize, au existat situații clare în care unii oameni au devenit milionari în Euro pe baza speculei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here