Home Editorial Cele mai bune telefoane de buget pe care le poți face cadou...

Cele mai bune telefoane de buget pe care le poți face cadou de Crăciun

1695
0
cadou de Crăciun

Crăciunul se apropie cu pași repezi. Doar câteva zile ne mai despart de cea mai mare sărbătoare a creștinătății și mulți dintre noi suntem în cutare de cadouri pentru cei dragi. Ei bine, cu siguranță este o idee foarte bună să dăruiți anul acesta telefoane Android de buget, sunt câteva opțiuni destul de bune pe piață despre care vom discuta imediat. Când spun variante „de buget” mă refer evident la telefoane care costă maxim 1000 de lei.

Cele mai bune telefoane de buget pe care le poți face cadou de Crăciun

  1. Samsung Galaxy J6 2018 – costă aproximativ 750 de lei din păcate, înainte de perioada sărbătorilor se găsea și cu 650-700 RON. Este un telefon foarte bun, foarte recomandat, despre care toată lumea are o părere bună (4.78 din 5 stele pe eMag). Puncte forte: display-ul Super Amoled de 5.6 inci, 32 GB memorie internă, 3 GB RAM, Android 8.0 Oreo, J6 2018 este din punctul meu de vedere cel mai bun telefon de buget din punct de vedere al calității materialelor folosite. Desigur, dacă aveți alte preferințe de la Samsung, mai sunt câteva variante care se încadrează în bugetul 1000 de lei. Avem: Samsung Galaxy J65 Plus 2018. , Samsung Galaxy A6 Plus 2018.

    Samsung Galaxy J6 2018
  2. Huawei P20 Lite – costă aproximativ 1000 de lei și este din punctul mei de vedere cel mai performant telefon de buget pe care-l poți cumpăra acum în luna decembrie. Puncte forte: display de aproape 6 inci, 4 GB RAM, 64 GB memorie internă, USB Type-C, procesor Kirin 659 octa-core.

    Huawei P20 Lite
  3. Xiaomi Redmi Note 5 – cei de la Xiaomi reușesc să facă o impresie tot mai bună de la an la an așa că în acest top trebuie să includem și ceva de la ei. Acest Redmi Note 5 este perfect pentru cei care doresc să dăruiască un telefon de buget destul de performant care are și o calitate de construcție peste medie. Puncte forte: procesorul Snapdragon 636 (8 x 1,8 GHz), display 6 inci Full HD, 4 GB RAM și 64 GB memorie internă. În magazinele reale parcă pe la Altex l-am văzut expus.

    Xiaomi Redmi Note 5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here