Home Stiri Samsung Galaxy S6 Edge Plus – pret, data lansarii, specificatii, zvonuri

Samsung Galaxy S6 Edge Plus – pret, data lansarii, specificatii, zvonuri

1367
0

Clipul de pe Youtube al lui Marques Brownlee a facut furori in ultimele ore pe internet deoarece arata cateva imagini cu Samsung Galaxy S6 Edge Plus… Dupa cum putem vedea, marginile indoite s-au pastratm insa avem de-a face cu un dispozitiv mult mai mare ca si dimensiune.

Designul Samsung Galaxy S6 Edge Plus

In clipul lui Brownlee, acesta afirma ca telefonul va fii “o versiune mult mai mare de Galaxy S6 Edge”, avem in rest acelasi display curbat, avem scannerul de amprente, difuzorul si senzorul sunt in acelasi loc doar ca pe un cadru mai mare.

Specificatii Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Din punct de vedere al tehnologiei din telefon, pare acelasi cu S6 Edge… Are aceeasi memorie RAM, aceeasi rezolutie a display-ului si aceeasi camera. E posibil sa disuctam despre un upgrad de baterie din pricina display-ului de 5.5 inch.

Pretul si data lansarii

Din pacate in acest moment nu putem de cat sa facem speculatii … S6 Edge este deja cel mai scump telefon din lume la ora actuala, asa ca trebuie sa ne asteptam la un pret pentru Samsung Galaxy S6 Edge Plus de cel putin 1000$.

In cea ce priveste data lansarii, se zvoneste ca va fii parte a IFA 2015, mai multe date momentan nu detinem.

Trebuie sa spunem faptul ca nu avem certitudinea ca acest dispozitiv exista in realitatem ca va fii scos pe piata sau ca este in proces de fabricare. Asadar, ne asteptam ca anul acesta cei de la Samsung sa lanseze un phablet cu doua display-uri, cu doua fete dupa ce au experimentat cu Galaxy Note Edge anul trecut.

Ce parere aveti voi in legatura cu Galaxy S6 Edge Plus? Va fii nevoie de un asemenea smartphone ori nu? Lasati in comentarii parerea voastra…

galaxy-s6-edge-plus-1-w782

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here