SHARE

Severinul are putina reputatie de oras mort, mort din punct de vedere industrial. De cativa ani bun isi tot cladeste aceasta reputatie, iar ceea ce s-a intamplat zilele trecute ma face sa cred ca moartea e lenta, continua si imposibil de redresat. Ce s-a intamplat mai exact? Varul meu are un bar / cafenea unde trebuie sa urce marfa cu un lift actionat manual de la parter la etaj. Mie mi s-a parut de la inceput o idee proasta sa isi deschida bar la etaj daca nu are o alta cale de acces inafara de acel lift, insa in fine, l-am lasat in pace. Omul a inchiriat sala unor oameni care doreau sa faca ceva chef si cand sa-si suie alimentele si bautura la etaj, s-a stricat liftul.

Ce-i de facut? A chemat un meserias care i-a dat verdictul: reductorul melcat trebuie inlocuit. Nu stiu cum Dumnezeului s-a defectat, nu a stat nimeni sa analizeze, cert este ca avea nevoie de unul nou si asta rapid. Am plecat impreuna in oras sa cautam unul si bineinteles ca nu am gasit. Aici voiam sa ajung: un oras mort din punct de vedere economic o sa te limiteze foarte mult din punct de vedere al resurselor. Practic nu ai nici o sansa sa gasesti aici o piesa industriala. Aveam doua variante: sa mergem la Craiova sau sa cautam pe internet o firma care ne poate trimite unul in maxim 12 ore. Era spre seara, asa ca aveau timp sa il puna la curier astfel incat sa ajunga a doua zi dimineata si sa se incadreze in cele 12 ore.

Am ales varianta cu interetul si am cautat reductoare melcate preturi. Cautarea m-a dus catre brrancomotareelectrice.ro si am pus mana pe telefon. A raspuns un operator destul de prompt si discutia a fost una de nota 10. Conteaza foarte mult ca operatorul sa te ajute in identificarea produsului perfect. Dupa 4 minute de convorbire am plasat comanda si am avut reductorul in cele 12 ore necesare. A fost montat pe liftul “lui Dumnezeu”, ca sa nu zic lu’ Peste Prajit si totul a decurs normal. Mare atentie cand va deschideti baruri de-astea, interesativ-va si de CALEA DE ACCES pentru marfa!!!!

Articole Recomandate

Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...
Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum? Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre...
Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here