Home Aplicatii Android Cele mai bune aplicații Android pentru securitate – 2016

Cele mai bune aplicații Android pentru securitate – 2016

2440
1

Dacă stăm să ne gândim cât de des sunt raportate în Play Store aplicațiile malware, cred că este necesar un top cu câteva aplicații care să te păzească de eventuale situații neplăcute. Cred că nimeni nu vrea viruși în propriul telefon la care poate că are legate cărțile de credit, ori cu care plătește pur și simplu pe la magazine (în țările civilizate zic…)

CM Security – cea mai bună protecție malwarecm security

CM Security este o  aplicație care a primit distincții peste distincții de-a lungul timpului. Această aplicație oferă de departe cea mai bună protecție malware din lumea Android în acest moment. Dezvoltată de cei de la Ceetah Mobile, este destul de rapidă și ușor de utilizat.

360 Security – cel mai bun antivirus de tipul protecție în timp real (real time protection)360

360, cunoscută până nu demult sub denumirea de Oihoo este o aplicație Android de tip antivirus cu o sumedenie de funcții menite să îți protejeze telefonul. Are la bază un engine de antivirus care scanează automat fișierele și update-urile.

La fiecare instalare din Play Store sau din altă parte, aplicația 360 Security scanează absolut tot și se asigură că nimic ciudat nu ajunge în telefon.  Mai mult, 360 este și o aplicație de tip system cleaner  care te ajută să scapi de toate fișierele inutile, eliberează memoria RAM și are funcții de tipul power saving – economisirea bateriei.

Kaspersky Internet Security – cea mai bună protecție anti-phishingkaspersky

Versiunea PC a acestei aplicații este de mult în topul celor mai bune aplicații destinate securității pe internet și a primit foarte multe premii de-a lungul timpului. Versiunea mobilă gratuită oferă protecție anti malware standard  și multe funcții anti furt.

Versiunea Premium costă 15 dolari  și primești în plus protecția anti-phishing pentru mesajele text, protecție cloud și protecție privacy când navighezi pe net.

Malwarebytes Anti-Malware – cel mai bun manager pentru intimitate (privacy manager)malwarebytes

Malwarebytes și-a clădit reputația  prin intermediul tool-urilor de securitate dezvoltate pentru PC. Aplicația gratuită Android nu are funcții peste funcții, dar se concentrează pe protecția intimității. Oferă protecție anti-malware, privacy manager, scanează aplicații care se comportă dubios.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here