SHARE

Dacă stăm să ne gândim cât de des sunt raportate în Play Store aplicațiile malware, cred că este necesar un top cu câteva aplicații care să te păzească de eventuale situații neplăcute. Cred că nimeni nu vrea viruși în propriul telefon la care poate că are legate cărțile de credit, ori cu care plătește pur și simplu pe la magazine (în țările civilizate zic…)

CM Security – cea mai bună protecție malwarecm security

CM Security este o  aplicație care a primit distincții peste distincții de-a lungul timpului. Această aplicație oferă de departe cea mai bună protecție malware din lumea Android în acest moment. Dezvoltată de cei de la Ceetah Mobile, este destul de rapidă și ușor de utilizat.

360 Security – cel mai bun antivirus de tipul protecție în timp real (real time protection)360

360, cunoscută până nu demult sub denumirea de Oihoo este o aplicație Android de tip antivirus cu o sumedenie de funcții menite să îți protejeze telefonul. Are la bază un engine de antivirus care scanează automat fișierele și update-urile.

La fiecare instalare din Play Store sau din altă parte, aplicația 360 Security scanează absolut tot și se asigură că nimic ciudat nu ajunge în telefon.  Mai mult, 360 este și o aplicație de tip system cleaner  care te ajută să scapi de toate fișierele inutile, eliberează memoria RAM și are funcții de tipul power saving – economisirea bateriei.

Kaspersky Internet Security – cea mai bună protecție anti-phishingkaspersky

Versiunea PC a acestei aplicații este de mult în topul celor mai bune aplicații destinate securității pe internet și a primit foarte multe premii de-a lungul timpului. Versiunea mobilă gratuită oferă protecție anti malware standard  și multe funcții anti furt.

Versiunea Premium costă 15 dolari  și primești în plus protecția anti-phishing pentru mesajele text, protecție cloud și protecție privacy când navighezi pe net.

Malwarebytes Anti-Malware – cel mai bun manager pentru intimitate (privacy manager)malwarebytes

Malwarebytes și-a clădit reputația  prin intermediul tool-urilor de securitate dezvoltate pentru PC. Aplicația gratuită Android nu are funcții peste funcții, dar se concentrează pe protecția intimității. Oferă protecție anti-malware, privacy manager, scanează aplicații care se comportă dubios.

 

Articole Recomandate

TOP aplicații Android cu care poți să faci bani Toată lumea vrea să facă bani în ziua de azi, mai ales cu telefoanele mobile ce au ajuns să aibă o putere de procesare destul de mare. Eu de exemplu a...
4 aplicații pentru un selfie mai reușit, perfect Da, suntem o nație de narcisiști. Dar dacă suntem, de ce să nu ducem lucrurile la extrem? Vom vedea în cele ce urmează câteva aplicații mai mult decât...
Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day Pentru că doar o zi ne mai desparte de celebra sărbătoare prin intermediul căreia, avem o ocazie în plus să ne manifestăm dragostea și simpatia pentru...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here