SHARE

Nextbit Robin nu este altceva de cat un smartphone Android axat pe Cloud. Telefonul a fost lansat ieri in San Francisco sub sloganul “un telefon mai inteligent” iar cei de la Nextbit promit sa imbunatateasca telefonul Robin in timp. Nexbit e o companie fondata in anul 2013 de fosti angajati ai Google, Apple, HTC si Amazon. Google Ventures si Accel Partners au investit destul de mult in compania Nextbit.

Specificatii Nextbit Robin

Telefonul are un procesor Snapdragon 808 si 32 GB spatiu de depozitare internm alaturi de inca 100 GB spatiu in cloud. Are un display de 5.2 inch 1080p IPS si 3 GB Ram. Despre baterie putem sa spunem ca are 2680 mAh, camere de 13 mpx pe spate respectiv 5 mpx pe fata. Nu e de neglijat nici USB Type C pe care l-am mai intalnit la OnePlus Two.

Pretul pentru telefonul Robin este de 399$ insa primii 100 de oameni care au ajutat la demararea proiectului prin intermediul Kikstarter vor primi 100$ discount. Telefonul va putea fii cumparat in masa anul ce vine.

Intr-un interviu pentru CNET, cei de la NextBit afirma “performantele vor creste in timp si telefonul va functiona la un nivel mai ridicat” pentru ca aceasta companie va continua sa optimizeze sistemul de operare Android. Mike Chan, Director Tehnic Nextbit adauga “Ne concentram atentia asupra unui dispozitiv care se poate adapta la nevoile utilizatorului”.

Conform celor spuse de companie in presa, telefonul Robin optimizeaza automat spatiul de stocare in functie de cum intrebuinteaza utilizatorul telefonul. Invatand aplicatiile folosite de utilizator, telefonul Robin trimite contentul nefolosit in cloud. In acest mod, ceea ce ai nevoie gasesti in telefon iar ceea ce nu-ti trebuie ramane stocat in cloud.

Articole Recomandate

Samsung Galaxy J5 2016 după un an de utilizare – unul dintre cele mai reușite te... A trecut un an de când am acest Samsung Galaxy J5 2016 și am zis să fac un mic articol despre cele constatate în acest timp legat de dispozitiv, cu bu...
Nokia 3 Review Română – merită banii? Nu știu câți dintre voi ați auzit de faptul că Nokia a revenit pe piață și că a lansat deja pentru nostalgici celebrul Nokia 3310. Ei bine, iată că ap...
Încărcătorul Wireless Premium pentru Samsung Galaxy S8 Samsung a renunțat la ideea de a mări capacitatea bateriei pentru Galaxy S8 pentru a putea duce un pas mai departe ideea de design. Oricum, a venit cu...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here