SHARE

Acum poti folosi ceasurile Android pe iPhone

Aplicatia Android Wear pentru iOS este in sfarsit prezenta in App Store. Asta inseamna ca proprietarii de iPhone vor avea de ales intre Apple Watch sau ceasurile Android Wear daca au nevoie de asemenea accesorii. La lansare, singurl ceas Android care suporta iOS este LG Watch Urbane., insa toate ceasurile Android Wear viitoare vor suporta iOS.

Odata ce ai descarcat aplicatia in iPhone-ul tau 5, 5c, 5s, 6 sau 6 Plus si rulezi iOS 8.2 sau mai nou, vei fii capabil sa conectezi Watch Urbane sau orice alte ceasuri Android anuntate de Asus, Motorla sau Huawei ca vor fii lansate in curand. Google anunta ca toate functiile Android Wear din ceasuri vor fii compatibile cu iOS, insa nu exista garantii ca aceasta compatibilitate va exista si cu alte ceasuri inafara de Urban Watch.

Trebuie sa stii ca Apple a blocat unele functii pe care cei de la Google le foloseau asa ca sa nu fii surprins daca nu vei putea raspunde tuturor notificarilor primite de la ceas. De exemplu o notificare Hangouts sau iMessage te va indruma sa deschizi aplicatia pe iPhone si sa dai replay. Din fericire, vei putea sa raspunzi cu comenzi vocale pentru Gmail, iar Google OK al celor de la Google de asemenea va functiona.

In timp ce nu toate functiile vor functiona pe Android Wear conectat la iOS, partea interesanta consta in faptul ca cei de la Apple au permis acest lucru insa probabil s-au gandit la utilizatori care doreau si alte metode de a raspunde la mesaje sau de a inregistra sesiunile de fitness, nu doar Apple Watch.

Articole Recomandate

TOP aplicații Android cu care poți să faci bani Toată lumea vrea să facă bani în ziua de azi, mai ales cu telefoanele mobile ce au ajuns să aibă o putere de procesare destul de mare. Eu de exemplu a...
4 aplicații pentru un selfie mai reușit, perfect Da, suntem o nație de narcisiști. Dar dacă suntem, de ce să nu ducem lucrurile la extrem? Vom vedea în cele ce urmează câteva aplicații mai mult decât...
Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day Pentru că doar o zi ne mai desparte de celebra sărbătoare prin intermediul căreia, avem o ocazie în plus să ne manifestăm dragostea și simpatia pentru...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here