Home Diverse Haine import pentru second hand

Haine import pentru second hand

2094
0

Sa ai un magazin in care sa vinzi haine second hand poate de multe ori sa fie o bataie de cap si o sa va explic de ce in articolul acesta. O prietena de-a mea isi deschisese un magazin de haine second hand in oras, avea preturi destul de mici, se ducea dupa haine pe la Hunedoara personal la depozit si le alegea deci nu aducea toate zdrentele si le punea in vanzare. Problema este ca in oras au intrat niste lanturi de magazine ce vand haine second hand la preturi foarte mici si toata lumea cumpara de la ei.

Degeaba ai tu haine frumoase daca nu iti permiti sa le dai cu 1 leu cum le da concurenta. In acest caz esti nevoit sa inchizi, cum a facut si prietena mea de altfel. Pe vremea aceea nu exista internet si nu existau atatea griji si probleme cate exista astazi. Nu erau atatea tepe si tepari, lucrurile erau foarte simpl, o afacere mergea sau nu, din doua una. Nu era loc de intors.

Afacerile cu magazine second hand au succes daca respecti cateva conditii

In ziua de azi lucrurile nu mai sunt ca atunci. Oamenii au inceput sa caute haine second hand de calitate si in acele magazine in care se vand cu un leu sau doi numai de calitate nu sunt. S-a schimbat putin mentalitatea in Romania ultimilor 5 ani si acest lucru te ajuta. Poti avea uscces cu un magazin de second hand daca ai haine de calitate.

Haine de calitate inseamna in special haine import pe care le speli bine si le separi. Nu au ce cauta cele rupte in rafturi sau cele patate. Nu toate sunt in perfecta stare si daca te axezi pe calitate nu ai ce cauta cu marfa deteriorata la raft. De asemenea, mai trebuie precizat faptul ca nu poti avea succes pe piata daca esti genul de roman halap disperat dupa profituri. Trebuie sa intelegi ca un pret exagerat iti va alunga clientii din magazine.

De fapt daca stau sa ma gandesc mai bine, jumatate din afacerile care dau chix in primele luni o fac din cauza patronilor halapi care vor sa se pricopseasca peste noapte. Nu cred ca functioneaza asa o afacere mai ales daca este la inceput. E nevoie de timp pentru a o dezvoolta si nu in ultimul de bun simt. Daca va povesteam mai devreme ca prietena mea a fost nevoit sa inchida din cauza preturilor mici promovate de concurenta, astazi lucrurile s-au schimbat insa nu va asteptati sa vindeti la supra pret.

Romanii nu sunt nici prosti nici disperati dupa haine second hand. La urma urmei disuctam despre second hand si atat. E nevoie de putina inteligenta in dezvoltarea acetui tip de afacere iar halapeala cu siguranta o va ingropa. Nu e loc de lacomie intr-o tara ca Romania si vom invata pe pielea noastra treaba asta daca altcumva nu avem cum. Afacerile trebuie sa devina serioase atat in ce ofera cat si in preturi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here