SHARE

Uita de specificatii de varf, Marshall London nu este un un smartphone destiat infometatilor de specificatii. Are un design care sfideaza tot ce stiai pana acum ca fiind definit “interesant”. Cu toate acestea, telefonul acesta cu specificatii medii are un pret de-ti vine sa dai cu basca de pamant.

Data lansarii si pretul Marshall London

Telefonul Marshall London este fabricat de producatorul suedez Zound Industries si poate fi cumparat de pe site-ul Marshall Headphones pentru aproximativ 600$ sau 549 euro. Poate fii cumparat si in europa in tari precum Franta, Germania si Anglia.

Specificatii Marshall London

Greutate: 145g

Baterie: 2500 mAh

Display: 4.7 inch LCD, rezolutie 1280 x 720, 312 ppi

Camera: 8 mpx spate si 2 mpx fata, led

OS: Android 5.0.2 Lollipop

Memorie: 2 GB RAM, 16 GB stocare,slot card microSD

Procesor: Qualcomm Snapdragon 410, Quad Core la 1.2 Ghz

Conectivitate: LTE, Bluetootg 4.0

Performanta Marshall London

In ceea ce priveste performanta, telefonul nu e cine stie ce dupa cum puteti vedea insa seamana destul de mult cu Moto G 2015-le. Diferenta intre cele doua ar fi chipul audio care optimizeaza tot ce inseamna audio. De fapt, acesta este schepsisul telefonului. Marshall este o companie din industria muzicii care fabrica echipamente audio de zeci de ani, iata si telefonul lor care desi nu da pe-afara de specificatii si perfromanta, cu siguranta ofera o experienta audio de zile mari, inconfundabila si incomparabila.

Softul Marshall London

Dupa cum spuneam, totul se rezuma la audio. Din moment ce nici Marshall nici Zound Industries nu au legatura cu fabricarea de soft, au lucrat cu developeri independeti pentru a dezvolta aplicatia Android de tip audio player din telefon, aplicatie ce vine preinstalata, la fel si pentru aplicatia de inregistrare audio, REC.

Articole Recomandate

Samsung Galaxy J5 2016 după un an de utilizare – unul dintre cele mai reușite te... A trecut un an de când am acest Samsung Galaxy J5 2016 și am zis să fac un mic articol despre cele constatate în acest timp legat de dispozitiv, cu bu...
Nokia 3 Review Română – merită banii? Nu știu câți dintre voi ați auzit de faptul că Nokia a revenit pe piață și că a lansat deja pentru nostalgici celebrul Nokia 3310. Ei bine, iată că ap...
Încărcătorul Wireless Premium pentru Samsung Galaxy S8 Samsung a renunțat la ideea de a mări capacitatea bateriei pentru Galaxy S8 pentru a putea duce un pas mai departe ideea de design. Oricum, a venit cu...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here