Home Review HTC M9+

HTC M9+

1253
0

Data lansarii, pret, specificatii

HTC M9+ a fost lansat in China cu cateva luni in urma iar astazi a fost anuntata data pentru lansarea si in Europa. Ei bine, acest smartphone pare sa fie telefonul pe care cu totii il asteptam. Dupa cum spuneam, a fost lansat in China pe data de 25 Aprilie 2015, iar in Europa a fost lansat pe data de 16 iulie 2015. Pentru Statele Unite inca nu cunoastem data lansarii.

Pretul pentru HTC M9+ seamna destul de mult cu pretul pentru HTC M9, pentru ca si la configuratie cele doua telefoane seaman destul de mult. Nu exista cine stie ce imbinatatiri. Disuctam despre un pret intre 5-600 lire pe eBay.

Ca si specificatii, telefonul HTC M9+ are de toate. Este unul dintre telefoanele de top pe care piata le are in acest moment. Avem aici un senzor pentru amprenta sub display si DuoCamera pe partea din spate. Am mai vazut aceasta Dup Camera la HTC One 8 si adauga informatii amanuntite despre fotografiile pe care le faci.

Pentru procesor avem MT6795T octa-core, blocat la 2.2 ghz. Poate ca toti se asteptau la un Snapdragon 810, insa din pricina supraincalzirii acestui chip, au preferat solutia celor de la Media Tek. Din punct de vedere al memoriei RAM, avem parte de 3 GB DDR3, alaturi de o memorie interna de 32 GB pentru stocare. Bateria telefonului HTC M9+ este de 2840mAh.

In ceea ce priveste display-ul, are o dimensiune destul de ciudata: 5.2 inch insa cei de la HTC stiu mai bine ce-i cu dimensiunea asta. Rezolutia este 2560 x 1440 pixels (565 ppi). Camera de 20mpx cu siguranta este una dintre cele mai performante de pe piata la ora actuala. Mai amintim si sistemul de operare Android Lollipop 5.1.1 cu care vine din fabrica. Cu alte cuvinte, un smartphone care are tot ce-i trebuie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here