Home Jocuri Android Basketball Stars – încă un joc interesant de la Miniclip

Basketball Stars – încă un joc interesant de la Miniclip

2661
0
Basketball Stars

Cei de la Miniclip sunt puși pe fapte mari în ultima vreme și m-au convins să încerc și Basketball Stars. După ce am distrus telefoanele cu 8 Ball Pool și Soccer Stars, am zis să fac o încercare și cu Basketball Stars, chiar dacă nu sunt cu baschetul. De fapt, am impresia că în România nu o să prindă niciodată genul acesta de joc pentru că baschetul nu este un sport mediatizat. Cred ca handbalul este mult mai ok și are mult mai mulți fani și adepți…

Basketball Stars – moduri de joc

Ai 3 modalități de joc, destul de interesante după cum urmează:

  1. Joc 1 la 1, tu arunci la coș în timp ce adversarul tău încearcă să te blocheze și invers. Dacă ratezi coșul sau dacă ești blocat se inversează rolurile.
  2. Care înscrie mai multe coșuri într-o perioadă de timp, mi se pare cel mai interesant mod și ce mai distractiv de altfel.
  3. Antrenament – Practice, mod în care îți poți exersa aruncările din diferite poziții și te poți antrena pentru modurile competitive în care ai nevoie de valută ca să poți juca.

Screenshot_2016-03-24-08-43-45Screenshot_2016-03-24-08-51-33Screenshot_2016-03-24-08-53-22

Basketball Stars – magazinul

Ca în orice joc Miniclip, există un magazin din care poți cumpăra diverse lucruri ce te pot ajuta să înscrii mai ușor și mai precis. Este modalitatea de a face bani pentru Miniclip, așa zisele in-game purchases. Dacă va cumpăra cineva ceva de aici? Cu siguranță. M-au convins să cumpăr formația Arsenal la Soccer Stars, așa că amatorii de baschet vor găsi și ei ceva bun pe-aici.

Screenshot_2016-03-24-08-53-40

Concluzie Basketball Stars

Deși spuneam mai devreme faptul că baschetul nu este genul de sport care să facă prea multă vâlvă în România, joculețul celor de la Miniclip este foarte spectaculos. De exemplu dacă alegeți să jucați  Shooting Race, adică modul care înscrie mai multe coșuri într-o perioadă fixă de timp, mingea va fi afișată cu diverse efecte dacă înscrieți consecutiv 5-6 coșuri, poziția din care aruncați se modifică mereu și așa crește dinamica jocului. Din punctul meu de vedere este un joc care dă dependență destul de mare și care cred că va prinde destul de bine la masele internaționale. E distractiv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here