Home Jocuri Android Counter-Strike 1.6 pe telefonul tău Android

Counter-Strike 1.6 pe telefonul tău Android

6019
1
Counter-Strike 1.6

După Doom a rulat pe o imprimantă și Zelda: Ocrania of Time poate rula pe ecranul mic al ceasului inteligent LG G Watch, un developer a reușit acum să instaleze epicul, celebrul Counter-Strike 1.6 pe un telefon Android. Se anunță un an plin de surprize pentru amatorii de tehnologie mobilă.

Nu este vorba despre o clonă a jocului, este chiar jocul Counter-Strike 1.6 care rulează pe telefonul Android. Bineînțeles, ca să poți instala jocul e nevoie să îl cumperi prin Steam.

E drept, să joci shootere pe un telefon touchscreen nu e cea mai bună experiență. S-au făcut câteva adaptări pentru butoane, aruncate parcă cu furca pe ecran. În plus, indiferent ce telefon ai, jocul mai sacadează din când în când din cauza FPS-urilor foarte scăzute. Oricum, ideea este una destul de bună mai ales pentru nostalgicii acestui gen. Counter-Strike 1.6 este cu siguranță unul dintre jocurile PC care au făcut istorie și care încă se mai joacă la nivel profesional sub forma Counter-Strike GO.

 


Dacă vrei să instalezi și tu această versiune de Counter-Strike 1.6 pe telefonul tău Android, poți folosi instrucțiunile de aici pentru a instala APK-ul și bineînțeles descărca.

Repet, este doar Counter-Strike 1.6 care mai sacadează din când în când probabil din cauza incompatibilității. Dacă vrei să te distrezi un pic  deși sunt sigur că mai mult te vei enerva cu acel touchscreen, descarcă-l și instalează-l.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here