SHARE

Daca exista un joc de biliard pe planeta care sa merite jucat ore in sir, cu siguranta 8 Ball Pool este acela. Eu unul pierd cate-o data si 2 ore pe zi butonand de zor la acest joculet. Este vorba despre jocul celor de la Miniclip, 8 Ball Pool atat de vestit in trecut, pe vremea cand Miniclip era la moda. Astazi, joculetul face furori pe Android si asta se intampla pe buna dreptate.

Puncte forte 8 Ball Pool

  • Nu este imposibil de tintit si de nimerit buzunarele. Am vazut jocuri de biliard mult mai dificile de cat acesta. Aici, bilele intra relativ usor chiar daca lovesc manta inainte.
  • Iti poti upgrada tacul, pe masura ce castigi bani bineinteles, tacuti cu mai multa precizie si mai multa forta. Forta se va vedea la inceput de joc, cand spargi manunchiul de bile.
  • Este conceput astfel incat sa joci cu concurenti apropiati ca nivel, ceva gen Heartstone, cam asa seamana extragerea oponentului.
  • Exista zeci de mii de jucatori online in fiecare clipa, la mese diferite. Poti juca All In, pe 50 de dolari, 100, 500, 1000 si asa pana la 10 milioane.

Puncte slabe 8 Bal Pool

  • Ai timp limita pana cand poti lovi bilele, de multe ori acesta nu este suficient
  • Daca iesi din joc pierzi banii virtuali cu care ai intrat
  • Cand bila ramane aproape de colturi si manta, e cam dificil sa pui tinta intrucat te apropii de coltul telefonului
  • Poti ramane fara bani destul de rapid si e destul de greu sa faci rost de macar 50 de dolari ca sa poti juca la cea mai slaba masa. Trebuie sa te uiti la niste clipuri.

Instalai jocul. Logati-va cu contul de pe miniclip cu care ati jucat 8 Bal Pool si distrati-va.

Articole Recomandate

Table Tennis Touch – unul dintre cele mai bune jocuri Android ale anului 2... Am jucat într-una Table Tennis Touch pe final de an, atunci am descoperit eu minunăția asta de joculeț care este capabil să ofere adrenalină și specta...
TOP 5 jocuri de car parking Nu știu vouă, însă mie îmi plac la nebunie jocurile Android cu mașini pe care trebuie să te chinui mai mult sau mai puțin să le parchezi în zone care ...
3 jocuri anti stres extraordinare În societatea modernă, există zile în care stresul atinge cote maxime. Avem parte de stres acasă, în trafic, la joburile din ce în ce mai instabile și...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here