Home Jocuri Android Soccer Stars – cel mai bun joc Android pe care l-am văzut

Soccer Stars – cel mai bun joc Android pe care l-am văzut

2871
0
Soccer Stars

Deși jocurile Android sunt departe de standardele calității, există câteva destul de bune pe care merită să le încercăm și să le prezentăm. Soccer Stars este unul dintre aceste jocuri și vă spun din start că merită toată atenția. Bineînțeles că este făcut de cei de la Miniclip, astfel se explică buna calitate din punct de vedere al graficii și funcționării fără bug-uri.

Soccer Stars a ajuns la 10 milioane de descărcări în acest moment, ceea ce este spectaculos. Este un joc relativ nou pe care cei de la Miniclip s-au străduit și se străduiesc în continuare să îl promoveze destul de serios. Uneori, nu sunt de acord cu metodele lor de promovare, însă hei, cine a zis că cei de la Miniclip sunt perfecți? Au și ei scăpările lor despre care vom discuta în cele ce urmează…

Capture

Soccer Stars este gratis, dar bineînțeles că se bazează pe in-app purchases la greu. Sincer, nu am cheltuit niciodată bani prin intermediul jocurilor Android până la Soccer Stars. Poate că e primul joc de fotbal cu adevărat reușit și din această cauză a reușit să mă convingă să investesc într-o formație mai bună. Deci o formație/echipă am cumpărat cu 15 lei, Arsenal. Formațiile care se pot cumpăra sunt mult mai bune ca și skilluri. Poți să țintești mai ușor, au forța imensă, ai timp de execuție a mutării prelungit. Se pot cumpăra și alte chestii, nu doar formații, dar asta veți vedea voi singuri.

Joc Soccer Stars de ceva vreme așa că pot să îmi dau cu părerea despre ce-mi place la el și ce nu-mi place la el, bineînțeles că jocul nu este perfect. Îmi dă o dependență ciudată și asta din cauza faptului că este foarte spectaculos. După cum o să puteți vedea în clipul de mai jos, am trecut de la agonie la extaz în doar 5 minute. Am revenit de la 0-2 la 3-2, cu niște goluri senzaționale.

Ce îmi place la Soccer Stars

  • Foarte foarte spectaculos, iar asta dă dependență. Microbiștii vor iubi acest joc.
  • Grafica foarte bună, nota 10+
  • Funcționalitate 100%, nu am descoperit buguri de funcționare ceea ce e foarte ok pentru o aplicație Android, folosesc un Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim, Android 4.2.2.
  • Diversitatea modurilor de joc; Poți juca pe mize diferite sau pe număr de goluri diferite. De exemplu, cei care vor să facă rost de bani mulți, rapid, pot juca pe miză de 6k, unde e necesar UN SINGUR GOL pentru a câștiga. De asemenea, poate să fie și un mod enervant…

1

Ce nu îmi place la Soccer Stars

  • Se încarcă foarte greu când lansezi aplicația, dar e ceva normal pentru un joc de așa amploare. Totuși, timpul de load ar merita îmbunătățit.
  • Uneori ferestrele popup care apar sunt enervante. Sunt reclame la celelalte jocuri de-ale lor sau te roagă să postezi pe Facebook rezultatele.
  • Uneori gameplay-ul are de suferit din cauza jucătorilor cretini care în loc să joace mingea, joacă la siguranță, împingând mingea prin colțuri. Acest fapt poate duce la tărăgănarea jocului chiar și o oră. Ar trebui găsită o soluție pentru că e genul de detaliu care distruge jocul. E enervant.
  • Jucătorii care se deconectează de la joc de mai mult de 2 ori/meci ar trebui să piardă direct jocul. Dacă se deconectează cineva durează cam 10 – 15 secunde reconectarea, iar tu nu au ce să faci de cât să stai să aștepți. Cei care joacă de pe trafic de date, nu Wi-Fi, se deconectează cel mai des dacă au semnal slab. E enervant.

 

Previous articlePrea devreme să te gândești la un sejur? Eu zic că-i timpul perfect
Next articleSTACK – jocul care-mi aduce aminte de anii 90
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here