Home Jocuri Android STACK – jocul care-mi aduce aminte de anii 90

STACK – jocul care-mi aduce aminte de anii 90

2054
0
STACK

De vreo 3 zile îmi tot fac de lucru cu aplicația asta destul de interesantă. Cred că este cel mai simplu joc pe care l-am jucat până acum pe smartphone, dar asta nu înseamnă că distracția nu este asigurată. Nu știu voi, însă eu unul eram mare pasionat de jocurile arcade în anii 90. Și acum mai sunt, nu pierd niciodată ocazia să mai joc câte un Mario din când în când.

STACK nu are meniuri, nu are butoane în care să își prinzi urechile. Are un singur buton pe care dai play dacă vrei să începi jocul și cam atât. Ce trebuie să faci? Păi să pui niște forme geometrice una peste alta, în timp ce noua formă pe care trebuie să o potrivești aproape perfect este în mișcare orizontală continuă. E un joc destul de dificil vă spun, eu nu pot să fac mai mult de 2-3 încercări pentru că mă enervez destul de rapid.

2016-03-15 20.11.48

Nu îmi place faptul că sunt destul de multe reclame, care te invadează de îndată ce lansezi jocul. Poți să rezolvi chestia asta cu circa 8 lei. Atâta costă aplicația fără reclame. Din punctul meu de vedere merită banii pentru că este genul de joc pe care îl butonezi așa, o dată la câteva zile ca să îți aduci aminte de niște vremuri de mult apuse.

DESCARCĂ JOCUL STACK DE AICI

Dacă vă întrebați de unde vine numele sau ce înseamnă STACK, ei bine în engleză, stack înseamnă grămadă sau mai bine zis, a pune unul peste altul. Efectiv, asta trebuie să faci și în joc, să pui una peste alta acele bucăți de diferite culori. Eu nu am reușit să pun mai mult de 65, poate vă descurcați voi mai bine. În rest, joculețul este foarte distractiv și simplu, unul dintre motivele care m-au convins să îl las în telefon.

2016-03-15 20.11.11

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here