Home Diverse Înainte să deschizi un magazin online, trebuie să știi următoarele lucruri…

Înainte să deschizi un magazin online, trebuie să știi următoarele lucruri…

84
0
SHARE

Atunci când iei în calcul ideea de realizare magazin online, trebuie să te gândești foarte bine la ceea ce urmează să faci pentru că ai observat probabil că online-ul s-a umplut de astfel de entități virtuale. Unele reușesc să-și facă un renume, altele stau de ani de zile în anonimitate. Ca să fii sigur de faptul că afacerea ta va avea succes, trebuie te asiguri că pui la punct câteva aspecte cruciale, înainte să demarezi proiectul în sine.

Vom discuta în cele ce urmează despre aceste câteva aspecte de care trebuie să ții cont în momentul în care te bate gândul să pui bazele unui nou magazin online.

Înainte să deschizi un magazin online, trebuie să știi următoarele lucruri…

  1. Construcția magazinului online trebuie făcută de meseriași. Fii foarte atent la portofoliul celor în seama cărora lași magazinul online, construcția magazinului online. fii atent la găzduirea pe care aceștia o folosesc pentru că este foarte importantă.
  2. Diversitatea produselor trebuie să fie la ea acasă. Oamenii care intră-n acel magazin trebuie să aibă ce cumpăra. Dacă rămâi fără stoc la anumite produse trebuie să rezolvi urgent problema mai ales dacă este ceva ce se caută ca pâinea caldă.
  3. Prețurile cu care intri pe piață trebuie să fie concurențiale. Am văzut de-a lungul timpului fel și fel de oameni, care mai de care mai lacomi și mai puși pe pricopseală. Politica prețurilor ne concurențiale nu duce către succes, ci către faliment. Rapid.
  4. Firma de curierat cu care lucrezi trebuie să fie serioasă. Chiar dacă pe clienți îi va costa mai mult cu 2-3 lei curierul, asigură-te că lucrezi cu o firmă serioasă. Dacă curierul e neserios, dacă-și bate joc de clienții tăi, aceștia nu mai revin cu comandă.
  5. Returul produselor trebuie luat foarte în serios. Foarte important acest aspect. Cu cât rezolvi mai rapid și cu costuri mai mici problemele clienților cu atât îți vei construi un renume bazat pe seriozitate iar acest lucru în mediul online este aur curat.
  6.  Nu uita de marketing și promovare. O să ai nevoie de AdWords și SEO. Nu te aștepta ca oamenii să se înghesuie să cumpere de la tine fără promovare pentru că nu așa funcționează comerțul online. E nevoie de publicate așa că să ai bugetul pregătit.

Articole Recomandate

5 motive să-ți cumperi un ceas de mână Seiko Ceasurile de mână și-au pierdut din utilitate în ultimii 15-20 de ani, pe măsură ce digitalul a invadat tot mai mult societatea. Astăzi avem ceasuri p...
Acum este momentul potrivit să cumperi Bitcoin Multă lume se sperie de faptul că Bitcoin, cea mai veche și valoroasă criptomonedă, a ajuns la un nivel foarte scăzut. Astăzi se vinde cu aproximativ ...
Să ne pregătim de iarnă… De fiecare dată când la alții ninge, în România se petrece un lucru destul de ciudat: toată lumea plânge că la noi nu ninge. După ce începe să dea și ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here