Home Diverse Înainte să deschizi un magazin online, trebuie să știi următoarele lucruri…

Înainte să deschizi un magazin online, trebuie să știi următoarele lucruri…

180
0
SHARE

Atunci când iei în calcul ideea de realizare magazin online, trebuie să te gândești foarte bine la ceea ce urmează să faci pentru că ai observat probabil că online-ul s-a umplut de astfel de entități virtuale. Unele reușesc să-și facă un renume, altele stau de ani de zile în anonimitate. Ca să fii sigur de faptul că afacerea ta va avea succes, trebuie te asiguri că pui la punct câteva aspecte cruciale, înainte să demarezi proiectul în sine.

Vom discuta în cele ce urmează despre aceste câteva aspecte de care trebuie să ții cont în momentul în care te bate gândul să pui bazele unui nou magazin online.

Înainte să deschizi un magazin online, trebuie să știi următoarele lucruri…

  1. Construcția magazinului online trebuie făcută de meseriași. Fii foarte atent la portofoliul celor în seama cărora lași magazinul online, construcția magazinului online. fii atent la găzduirea pe care aceștia o folosesc pentru că este foarte importantă.
  2. Diversitatea produselor trebuie să fie la ea acasă. Oamenii care intră-n acel magazin trebuie să aibă ce cumpăra. Dacă rămâi fără stoc la anumite produse trebuie să rezolvi urgent problema mai ales dacă este ceva ce se caută ca pâinea caldă.
  3. Prețurile cu care intri pe piață trebuie să fie concurențiale. Am văzut de-a lungul timpului fel și fel de oameni, care mai de care mai lacomi și mai puși pe pricopseală. Politica prețurilor ne concurențiale nu duce către succes, ci către faliment. Rapid.
  4. Firma de curierat cu care lucrezi trebuie să fie serioasă. Chiar dacă pe clienți îi va costa mai mult cu 2-3 lei curierul, asigură-te că lucrezi cu o firmă serioasă. Dacă curierul e neserios, dacă-și bate joc de clienții tăi, aceștia nu mai revin cu comandă.
  5. Returul produselor trebuie luat foarte în serios. Foarte important acest aspect. Cu cât rezolvi mai rapid și cu costuri mai mici problemele clienților cu atât îți vei construi un renume bazat pe seriozitate iar acest lucru în mediul online este aur curat.
  6.  Nu uita de marketing și promovare. O să ai nevoie de AdWords și SEO. Nu te aștepta ca oamenii să se înghesuie să cumpere de la tine fără promovare pentru că nu așa funcționează comerțul online. E nevoie de publicate așa că să ai bugetul pregătit.

Articole Recomandate

De ce nu mai cumpăr adidași de la magazinele din oraș Ultima dată am cumpărat niște adidași de la un cunoscut magazin din oraș și m-au ținut cam o lună. Nu erau „de firmă” dar nici chinezării nu păreau, c...
Cum să-ți încarci bateriile pentru noul an? 2019 trebuie să înceapă în forță și din păcate, cele maxim 2 săptămâni pe care le avem de obicei libere cu ocazia sărbătorilor de iarnă sunt insuficie...
Înlocuiește unitatea optică învechită cu un caddy laptop modern! Utilitatea unui caddy laptop se cunoaște de tot mai mulți posesori de computere portabile: hard disk-ul unui laptop este montat în respectivul suport ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here