Home Diverse Ai un iPhone 6 Plus? Iată de unde poți cumpăra o husă...

Ai un iPhone 6 Plus? Iată de unde poți cumpăra o husă de calitate

1397
0
iPhone 6 Plus

Orice om care deține un telefon mobil se poate duce la orice chioșc pe care scrie accesorii GSM să-și cumpere o husă. Ei bine, în regulă, dar ce faci atunci când vrei să cumperi ceva care chiar poate proteja telefonul? Eu unul am fost pus în situația de a mă orienta către internet pentru al meu iPhone 6 Plus, în oraș am găsit numai huse ieftine, pe la 20-30 de lei în care nu am încredere. După ce am spart acel Samsung Galaxy Grand Neo cu husă cu tot pe el, nu mai am încredere.

Am fost oarecum surprins să văd că nu există în Severin nici un magazin sau mai bine zis chioșc capabil să comercializeze huse de calitate pentru iPhone 6 Plus și am  cumpărat de pe internet unde am găsit exact ce căutam în doar câteva minute. Diverse huse pentru iPhone 6+ puteți cumpăra de pe site-uri simple precum tabnet.ro, pe care le puteți găsi cu o simplă căutare pe Google. Mereu am spus că o husă de calitate pentru un dispozitiv care a costat 1000 de euro trebuie să fie ceva calitativ.

Evident, husele ieftine care costă 20 de lei nu vor proteja nimic, o husă pentru telefon ceva mai de calitate o să coste întotdeauna undeva la 70-80 de lei, dacă nu chiar peste 100. Nu am înțeles niciodată de ce ar vrea oamenii să-și protejeze dispozitive de mii de lei cu niște accesorii de 20 de lei? Adică sunt dispuși să scoată din buzunar 3000 sau 4000 de lei pentru un smartphone dar nu doresc să-l protejeze cu o husă de măcar 70 de lei? Mi se pare destul de ciudat…

Cred că numai în România vezi aiureala asta, megalomania asta combinată cu micimea. Adică ori îți asumi faptul că ai un dispozitiv scump și ai grijă de el, ori nu-l mai cumperi. Mie nu-mi vine să cred câte modele de calitate execrabilă pentru huse de iPhone6 Plus am văzut în oraș, asta înseamnă că oamenii chiar cumpără așa ceva, chiar au dispozitive de genul și speră să le protejeze cu nimicuri ieftine. Cred că ar fi cazul pentru un raționament ceva mai sănătos, nu?

Eu pentru telefonul meu mi se pare suficientă o husă de 70 – 80 de lei. Cele care costă de la 120 în sus vin cu alte funcții care mie cel puțin nu îmi sunt utile absolut deloc. Voi ce fel de huse cumpărați pentru al vostru iPhone 6 Plus? Mergeți tot pe cele mai ieftine pe care le găsiți la chioșcurile de accesorii GSM din oraș sau faceți ca mine, căutați în magazinele online o soluție care să corespundă din punct de vedere al calității? Lăsați-mi scris în comentarii opinia voastră.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here