Home Diverse Afla la ce service trebuie sa apelezi pentru a rezolva orice problema...

Afla la ce service trebuie sa apelezi pentru a rezolva orice problema are telefonul tau iPhone 6s Plus

1237
0

In ultima vreme au aparut pe piata nenumarate modele de smartphone-uri, care mai de care mai performant si mai dotat. Desi cei mai multi fac eforturi deosebite pentru a putea achizitiona un mobil mai performant, precum un iPhone 6s plus, nu toti se bucura insa de acesta o perioada prea mare de timp.

Asta se datoreaza faptului ca fie se defecteaza dupa o anumita vreme, fie are probleme din fabrica de care nu ai stiut. Cea de-a doua varianta e mai putin probabila. In orice caz, indiferent de natura problemei, aceasta trebuie rezolvata. Si cum poti face asta cel mai bine daca nu apeland la un service specializat ce detine piesele necesare pentru tipul de telefon al carui posesor esti?

O sa va spun in continuare ce am patit eu cand mi-am cumparat un iPhone 6s plus de la un magazin de telefoane. Ei bine, de ceva timp reusisem sa adun o suma mai mare de bani pe care intentionam sa o investesc intr-un smartphone prezentabil.

Dupa ce am luat telefonul de acolo (intai imi facusera cateva demonstratii chipurile..), m-am indreptat grabit spre casa sa il probez, sa vad ce are pe el si cum e. Ceea ce fac cam toti cand isi cumpara un telefon, de altfel.

Cand am vrut sa probez intensitatea vibratiilor (pentru ca de cele mai multe ori il tin pe vibratii si au existat momente la fostul telefon cand nici nu stiam ca am primit ceva), am avut parte de o surpriza. Erau momente in care nu mergeau deloc si momente cand abia le simteai.

Ce era de facut? M-am intors la magazin, unde, bineinteles, mi s-a zis ca nu e treaba lor. Pentru ca nu puteam sa las telefonul asa, si investisem o suma destul de mare de bani in el, m-am decis sa il duc la un service de reparatii iPhone 6s plus.

Aici din nou au aparut probleme. Unii imi spuneau sa nu se poate face nimic, altii imi cereau o suma mult prea mare pentru inlocuirea mecanismului de vibratie. M-am decis sa caut si in mediul online, si am dat peste un site care parea promitator. De altfel, chiar asa a si fost.

Este vorba despre Glassgsm.ro, un site ce ofera servicii complete si isi trateaza toti clientii cu maximum de respect. Exista posibilitatea de a merge la sediul service-ului sau de a trimite telefonul prin curier. Pentru ca eu locuiesc in apropiere, am fost personal acolo.

Pot sa spun ca acesta chiar este cel mai profesionist service de reparatii iPhone 6s plus. Angajatii firmei mi-au inlocuit cu succes vibratorul telefonului si acum stiu cand primesc o notificare, un mesaj sau un apel.

Ce alte tipuri de probleme pot remedia expertii Glassgsm?

Remedierea problemei legate de vibratia telefonului este numai una dintre nenumaratele defecte pe care acesti experti le pot remedia. De asemenea, pot inlocui butoanele de volum sau cel de inchidere/deschidere, pot inlocui antena GSM sau cea wi-fi, pot schimba camera frontala a telefonului care de multe ori se intampla sa nu functioneze corespunzator, dar si alte astfel de probleme.

Preturile sunt acceptabile si nu sunt deloc exagerate. Recomand celor care doresc sa schimbe ceva la iPhone-ul 6s Plus sa apeleze la aceasta firma de reparatii telefoane mobile.recomandare-de-la-client

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here