SHARE
restaurant ultra modern

Să deschizi un restaurant în ziua de azi nu e mare sfârâială. Ai nevoie de un spațiu cât mai spre centrul orașului și de un bucătar bun, asta știm cu toții. Restaurante se deschid zilnic și în țară și în București dar am observat că majoritatea au o problemă destul de gravă: designul. Nu știu câți dintre cei care-și deschid un asemenea local apelează la o firmă care se ocupă cu amenajare restaurante, însă în momentul în care vezi rezultatul final, te cam lămurești: nu foarte mulți.

În România, din păcate, fiecare patron de restaurant dorește să se ocupe cât mai mult, cât mai personal și într-un final cât mai kitschos de propriul local. Rezultatul final este unul dezastruos în momentul în care un caracter lipsit de gusturi bune ori moderne începe să dea indicații.

Cu toții vedem restaurantele care se deschid prin străinătate și le frecventăm destul de des și ne minunăm de modul în care sunt aranjate, dar asta nu înseamnă că dacă avem bani să construim și noi unul, trebuie să încercăm să le copiem pe acelea ori să încercăm să impresionăm prin propriul stil, lipsit de bun gust de cele mai multe ori.

Restaurantele de la noi sunt de cele mai multe ori mobilate ca la nebuni, simplu, fără bun gust, fără nici un fel de tematică pentru că fiecare patron se ocupă de unul singur de această problemă, rar de tot se apelează la o firmă specializată în asemenea lucruri. Cei care însă decid să ia legătura cu o companie de profil de genul 1design.ro, cu siguranță vor avea de câștigat.

Doar o firmă de specialitate va reuși să aducă în prim plan o locație prin intermediul simplității combinate cu modernismul pentru că să nu uităm: un restaurant trebuie să fie simplu dar nu sobru, trebuie să fie modern dar nu desprins parcă din The Jetsons. Un restaurant de calitate trebuie să aibă un ambient care să placă oamenilor mai mult decât patronului. Un restaurant de calitate trebuie să aibă un design de modern și cred cu tărie că singurul mod prin care puteți obține această calitate este prin intermediul unei firme de specialitate.

Articole Recomandate

Momentul delicat al trecerii de la scutec la oliță – recomandări de produse de l... Viața este o continuă întrecere, pentru că așa suntem învățați de mici. Pariu că 50% dintre adulți acum își amintesc cu îi păcălea mama să facă sau să...
Achizitii imobiliare inspirate – apartamentul ideal in Brasov Cand vine mult asteptatul moment si pornesti in cautarea unui apartament, nu poti decat sa radiezi de bucurie. Cel putin asta se intampla pe moment, p...
De ce să alegi o casă de marcat DATECS pentru afacerea ta? Cu toții suntem destul de entuziasmați în momentul în care punem pe picioare o mică afacere, un mic business în retail prin intermediul căruia scăpăm ...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here