Home Diverse A venit toamna! Ți-ai pregătit sistemul imunitar?

A venit toamna! Ți-ai pregătit sistemul imunitar?

1254
0
sistemul imunitar

Sistemul imunitar începe să dea rateuri odată cu apariția toamnei mai ales că în ultimii ani, trecerea de la vară la toamnă se face foarte brusc. Anul acesta am trecut de la 34 de grade Celsius la 19 grade Celsius într-o singură zi. Evident, organismul nostru poate să fie afectat de aceste schimbări bruște de temperatură și să devină mult mai vulnerabil răcelii și gripei.

Dar cum putem împiedica aceste boli de sezon pe care să fim sinceri, nu și le dorește nimeni? Haideți să trecem în revistă cele mai bune 3 sfaturi cu ajutorul cărora puteți evita răcelile specifice toamnei…

3 sfaturi pentru pregătirea de toamnă a sistemului imunitar

  1. Cumpără Vitamina C naturală. De ce? Păi pentru că știm că ne apără de boli și pentru că fructele și legumele pe care le cumpărăm noi în ultimii ani de prin hipermarketuri sunt la fel de artificiale precum plasticul. Bine, poate comparația ți se pare oarecum deplasată, dar din păcate adevărul este unul destul de evident: fructele și legumele nu mai sunt atât de bogate în vitamine cum erau în urmă cu 10 ani. Așadar, Vitamina C naturală va ajuta la întărirea sistemului imunitar și te va ține departe de răceală și gripă.
  2. Treci pe ceaiuri. Schimbă sucurile reci cu care erai obișnuit până acum seară de seară cu ceaiurile. Aceasta nu doar te vor încălzi, dar vor reuși cu brio să te țină departe de boală pentru că sunt foarte bogate în vitamine și minerale. Desigur, dacă dorești, poți să cumperi și vitamine separat care să te ajute să reziști sezonului rece fără să cazi la pat. Cumpără vitamine de aici dacă e cazul…
  3. Ferește-te de apa rece. Gata, punct final pentru dușurile cu apă rece. De acum înainte acestea sunt boală curată. Nu ar trebui să mai stai cu mâinile în apă deloc, nici măcar atunci când întinzi rufele pe sârmă. Recomandarea mea este să duci hainele la spălătoria de haine Easy Wash și să le iei înapoi gata uscate. Știu că pentru unii poate să pară o decizie prea radicală, dar nu știu, mie unul nu-mi place să spăl haine, absolut deloc, și asta din cauza faptului că mă ud fleașcă atunci când le pun pe sârmă la uscat. Oricât de bine ar stoarce apa mașina de spălat, tot nu le scoate 100% uscate.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here