SHARE
aplicatii Android gratuite pentru descarcat muzica

Muzica gratuită a început să își facă apariția. Avem Di-FM, YouTube care presupun muzică infinită pentru toți cei care se pot conecta la internet. Întrebarea este ce faci atunci când nu te mulțumești cu ascultatul muzicii online si vrei sa salvezi piesele offline? Poate că te duci în vacanță și nu vei avea acces la trafic de date și vei dori să iei cu tine muzica preferată. Ei bine, iată câteva aplicații Android care s-ar putea sa te ajute destul de mult și prin intermediul cărora vei putea descărca și stoca în telefon MP3-uri.

SONGily – este din punctul meu de vedere cea mai bună aplicație prin intermediul căreia poți descărca muzică sub formă de MP3 în mod absolut gratuit. Veți găsi foarte multe melodii străine în acea bază de date, atât străine cât și românești. Aplicația are și o versiune BETA pentru descărcatul videoclipurilor dar pe noi ne interesează doar MP3-urile deocamdată, oricum, de menționat și acest plus. Se pot descărca clipuri în format MP4, 3GP.

4shared Music MP3 – Această aplicație îți dă voie să cauți prin baza de date 4shared muzica pe care ți-o dorești. Este o aplicație fantastica pentru cei care doresc muzica în format mp3. Interfața este destul de old school si va prinde destul de bine la cei care au Android KitKat. Sunt de asemenea suficiente piese și în limba Română, nu este o aplicație cu repertoriu strict internațional. Așadar, după SONGily, aveți această aplicație destul de bună.

Acestea sunt cele mai bune două aplicații Android cu ajutorul cărora vă veți putea descărca în telefon muzica voastră preferată. Există foarte multe aplicații care ar trebui să facă treaba asta în PlayStore, însă eu doar pe acestea două le pot recomanda, știu că funcționează 100%. Dacă aveți idee și de alte aplicații asemănătoare care știți de asemenea că funcționează, nu ezitați să-mi lăsați un comentariu la acest articol.

Articole Recomandate

TOP aplicații Android cu care poți să faci bani Toată lumea vrea să facă bani în ziua de azi, mai ales cu telefoanele mobile ce au ajuns să aibă o putere de procesare destul de mare. Eu de exemplu a...
4 aplicații pentru un selfie mai reușit, perfect Da, suntem o nație de narcisiști. Dar dacă suntem, de ce să nu ducem lucrurile la extrem? Vom vedea în cele ce urmează câteva aplicații mai mult decât...
Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day Pentru că doar o zi ne mai desparte de celebra sărbătoare prin intermediul căreia, avem o ocazie în plus să ne manifestăm dragostea și simpatia pentru...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here