Home Aplicatii Android Cele mai bune aplicatii Android gratuite pentru descarcat muzica

Cele mai bune aplicatii Android gratuite pentru descarcat muzica

99206
1
aplicatii Android gratuite pentru descarcat muzica

Muzica gratuită a început să își facă apariția. Avem Di-FM, YouTube care presupun muzică infinită pentru toți cei care se pot conecta la internet. Întrebarea este ce faci atunci când nu te mulțumești cu ascultatul muzicii online si vrei sa salvezi piesele offline? Poate că te duci în vacanță și nu vei avea acces la trafic de date și vei dori să iei cu tine muzica preferată. Ei bine, iată câteva aplicații Android care s-ar putea sa te ajute destul de mult și prin intermediul cărora vei putea descărca și stoca în telefon MP3-uri.

SONGily – este din punctul meu de vedere cea mai bună aplicație prin intermediul căreia poți descărca muzică sub formă de MP3 în mod absolut gratuit. Veți găsi foarte multe melodii străine în acea bază de date, atât străine cât și românești. Aplicația are și o versiune BETA pentru descărcatul videoclipurilor dar pe noi ne interesează doar MP3-urile deocamdată, oricum, de menționat și acest plus. Se pot descărca clipuri în format MP4, 3GP.

Free Music Downloader – Mp3 Music Download – o bază de date impresionantă în care puteți intra când sunteți conectați la Wi-Fi și descărca în telefon sub formă de MP3 toate piesele dorite, pentru a le asculta ulterior în momentul în care sunteți offline. Evident, acest lucru se poate face într-un fel și cu YouTube Music, însă după cum bine știm, dacă nu avem abonament Premium, îndată ce părăsim aplicația sau închidem display-ul telefonului mobil, aplicația încetează să mai funcționeze.

Acestea sunt cele mai bune două aplicații Android cu ajutorul cărora vă veți putea descărca în telefon muzica voastră preferată. Există foarte multe aplicații care ar trebui să facă treaba asta în PlayStore, însă eu doar pe acestea două le pot recomanda, știu că funcționează 100%. Dacă aveți idee și de alte aplicații asemănătoare care știți de asemenea că funcționează, nu ezitați să-mi lăsați un comentariu la acest articol.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here