SHARE

Am spus de multe ori faptul că HDR este una dintre cele mai mari inovații din lumea fotografiei smartphone, mai ales prin prisma aplicațiilor dedicate prin intermediul cărora poți transforma fotografiile tale în adevărate explozii de culoare, luminozitate și frumusețe.

Vom discuta în cele ce urmează de aplicația Smart HDR, pe care eu unul o consider una dintre cele mai bune din acest domeniu. Este o aplicație gratuită care ocupă doar 76 MB în memoria telefonului tău, însă îți permite să transformi fotografiile în adevărate capodopere.

Ce face mai exact acest HDR? HDR transformă fotografiile în instanțe aproape perfecte, cu un balans excelent între lumini și umbre. HDR va scade luminozitatea atunci când există un punct foarte luminos în cadru și va crește luminozitatea atunci când în fotografie sunt surprinse prea multe umbre. Aveți mai jos două poze editate cu aplicația Smart HDR, ca să vă faceți o idee despre cum pot să arate pozele asupra cărora s-a intervenit cu un filtru HDR ulterior.

După cum spuneam mai devreme, aplicația în sine este gratuită, însă dacă doriți anumite filtre veți fi nevoiți să scoateți cam 4 dolari. E o idee destul de bună să plătești pachet de filtre în parte pentru că până la urmă oamenii au gusturi diferite și e bune că poți alege exact ce îți place.

Pe lângă HDR, mai aveți la dispoziție și niște filtre dedicate pentru culoare, pentru senzație de vintage și multe altele. Aplicația are și cadre, alături de unelte dedicate pentru corecție de lumină, detalii, culoare, contrast, etc. Este o aplicație destul de reușită după părerea mea chiar dacă ești nevoit să dai 4 dolari pentru filtrele suplimentare HDR. Deci te costă 18 lei aplicația deblocată complet ceea ce nu mi se pare exagerat. O puteți descărca de AICI.2016-10-22-09-00-41 2016-10-22-09-03-52 2016-10-22-09-03-56 2016-10-22-09-04-24

Articole Recomandate

TOP aplicații Android cu care poți să faci bani Toată lumea vrea să facă bani în ziua de azi, mai ales cu telefoanele mobile ce au ajuns să aibă o putere de procesare destul de mare. Eu de exemplu a...
4 aplicații pentru un selfie mai reușit, perfect Da, suntem o nație de narcisiști. Dar dacă suntem, de ce să nu ducem lucrurile la extrem? Vom vedea în cele ce urmează câteva aplicații mai mult decât...
Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day Pentru că doar o zi ne mai desparte de celebra sărbătoare prin intermediul căreia, avem o ocazie în plus să ne manifestăm dragostea și simpatia pentru...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here