Home Aplicatii Android Smart HDR – aplicația Android care stoarce ultima picătură de culoare din...

Smart HDR – aplicația Android care stoarce ultima picătură de culoare din fotografiile tale

2993
0

Am spus de multe ori faptul că HDR este una dintre cele mai mari inovații din lumea fotografiei smartphone, mai ales prin prisma aplicațiilor dedicate prin intermediul cărora poți transforma fotografiile tale în adevărate explozii de culoare, luminozitate și frumusețe.

Vom discuta în cele ce urmează de aplicația Smart HDR, pe care eu unul o consider una dintre cele mai bune din acest domeniu. Este o aplicație gratuită care ocupă doar 76 MB în memoria telefonului tău, însă îți permite să transformi fotografiile în adevărate capodopere.

Ce face mai exact acest HDR? HDR transformă fotografiile în instanțe aproape perfecte, cu un balans excelent între lumini și umbre. HDR va scade luminozitatea atunci când există un punct foarte luminos în cadru și va crește luminozitatea atunci când în fotografie sunt surprinse prea multe umbre. Aveți mai jos două poze editate cu aplicația Smart HDR, ca să vă faceți o idee despre cum pot să arate pozele asupra cărora s-a intervenit cu un filtru HDR ulterior.

După cum spuneam mai devreme, aplicația în sine este gratuită, însă dacă doriți anumite filtre veți fi nevoiți să scoateți cam 4 dolari. E o idee destul de bună să plătești pachet de filtre în parte pentru că până la urmă oamenii au gusturi diferite și e bune că poți alege exact ce îți place.

Pe lângă HDR, mai aveți la dispoziție și niște filtre dedicate pentru culoare, pentru senzație de vintage și multe altele. Aplicația are și cadre, alături de unelte dedicate pentru corecție de lumină, detalii, culoare, contrast, etc. Este o aplicație destul de reușită după părerea mea chiar dacă ești nevoit să dai 4 dolari pentru filtrele suplimentare HDR. Deci te costă 18 lei aplicația deblocată complet ceea ce nu mi se pare exagerat. O puteți descărca de AICI.2016-10-22-09-00-41 2016-10-22-09-03-52 2016-10-22-09-03-56 2016-10-22-09-04-24

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here