Home Aplicatii Android Care sunt cele mai bune aplicații GPS pentru Android

Care sunt cele mai bune aplicații GPS pentru Android

17061
0

Google Maps este o aplicație minunată care te poate scăpa din încurcătură atunci când te pierzi pe străzile unui oraș. Cu toate acestea, există multe alternative pentru Google Maps în Play Store, unele după părerea mea mai bune, mai complexe, mai simplu de folosit chiar și offline, care pot oferi o precizie mult mai bună. Evident, unele dintre ele costă bani dar dacă sunt o soluție mai bună decât Google Maps, de ce să nu le folosim? Haideți să trecem în revistă câteva dintre aceste alternative.

Care sunt cele mai bune aplicații GPS pentru Android?

Google Maps – descarcă și instalează de AICI!

Deși ea nu funcționează ca un adevărat GPS, este de departe cea mai bună aplicație folosită pentru orientare, atunci când ajungem în anumite țări sau orașe necunoscute. Această aplicație de la Google se poate folosi și offline în cazul în care există probleme cu semnalul sau cu traficul de date, descărcându-se în avans pe telefon, harta perimetrală aproximativă intuită de dvs. înainte de pornirea în călătorie.

Waze – descarcă și instalează de AICI!

Viața fără Waze în București ar fi probabil imposibilă. Waze este genul de aplicație GPS care nu doar te ghidează pe rută, dar te anunță din timp de anumite blocaje, furnizează informații despre traficul în timp real. Waze este o aplicație suficient de inteligentă încât să reușească să stabilească un traseu și în funcție de informațiile primite din Live Traffic.

Maps.Me – Offline Map & Routing – descarcă și instalează de AICI!

Maps.Me a fost o aplicație care a costat inițial 5 dolari și cei care au dat banii pe ea au spus că merită. Ei bine, acum este gratuită. Nu este doar una dintre cele mai bune aplicații GPS pentru Android, este una dintre cele mai simple de altfel. Funcționează la fel de bine și Offline și include puncte de interes, ATM-uri, stații PECO și multe altele.maps-me-offline-map-routing

iGO Navigation – descarcă și instalează de AICI

Cu toții am auzit de iGO, majoritatea aparatelor GPS vin dotate cu hărțile iGO. Evident, odată cu evoluția ANDROID, hărțile iGO au putut fi rulate și pe dispozitive mobile. Mare atenție, aplicația iGO este gratuită dar hărțile trebuie cumpărate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here