Home Editorial Care sunt telefoanele Android care vor mai face senzație în 2016

Care sunt telefoanele Android care vor mai face senzație în 2016

1229
0
telefoanele Android

Deși suntem în prima parte a lui 2016, am avut parte de lansări de telefoane senzaționale. Am văzut un Samsung Galaxy S7 imbatabil pe toate palierele, am văzut un LG G5 modular ca nici un alt telefon, am văzut un HTC 10 ce pare să fie clona lui Samsung Galaxy S7 din punct de vedere al specificațiilor dar care are un sunet de nota 10+. Oare ce urmează? O să mai putem fi surprinși pe parcursul acestui an? Ei bine, nu știu, haideți să trecem în revistă telefoanele ce urmează să fie lansate în 2016 și care trebuie să vină cu ceva super WOW pentru a reuși într-un fel să pună în umbră aceste lansări de la început de an.

OnePlus 3

Cei de la OnePlus au demonstrat în câteva rânduri faptul că pot să fac față concurenței. Dintre toți noii producători intrați pe piață în ultimii ani, OnePlus este de departe cel mai interesant. OnePlus 3 va fi lansat în Q3 2016 și chiar dacă nu avem informații în acest moment despre telefon, suntem siguri că va fi ceva destul de interesant care va ține piept concurenței. De asemenea, viitorul telefon al celor de la OnePlus va putea fi cumpărat ca orice alt telefon, compania renunțând la acel sistem de invitații cu care au reușit să supere destul de multă lume.oneplus 3

Moto X (gen4)

Gama Moto X s-a împărțit în 2015 între Moto X Play și Moto X Style. Acestea sunt niște telefoane de clasă medie  cu baterie destul de mare care pot fi comparate cu Nexus 5X ca și performanță. După ce compania chineză Lenovo a pus mâna pe Motorola, rămâne de văzut dacă această marcă va continua să existe sau dacă va fi „mâncată” în totalitate de Lenovo. Moto X 2016 sau generația a 4-a, va avea un procesor Snapdragon 820 și o cameră destul de bună, urmând să fie lansat în luna septembrie a acestui an.Moto X (gen4)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here