Home Editorial Comparație HTC 10 vs Samsung Galaxy S7

Comparație HTC 10 vs Samsung Galaxy S7

2486
0
HTC 10 vs Samsung Galaxy S7

HTC 10 este ultimul telefon scos pe piață de cei de la HTC și este unul de top, însă are competitori destul de aprigi precum Samsung Galaxy S7. Sunt precum doi atacanți a două echipe de fotbal diferite, fiecare de top, fiecare cu skilluri diferite dar de valoare apropiată. Întrebarea care apare inevitabil este care dintre cele două telefoane este mai bun? Haideți să aflăm.

HTC 10 vs Samsung Galaxy S7 – design

Din punct de vedere al designului, ambele telefoane stau destul de bine. Ambele se aseamănă cu predecesoarelor lor, ambele sunt foarte bine construite în ceea ce privește detaliile.  Din punctul meu de vedere, HTC 10 arată mai bine dar ambele se încadrează în sfera dispozitivelor premium.

HTC 10 vs Samsung Galaxy S7 – display

S7-le este ceva mai mic de cât telefonul celor de la HTC, are doar 5.1 inch, pe când HTC 10 are 5.2 inch. Nu e o diferență catastrofală, evident. Panourile, unul Super AMOLED și unul Super LCD. Bineînțeles că display-ul de pe Samsung Galaxy S7, cel Super AMOLED arată mai bine. Nu vă imaginați că este o diferență de la cer la pământ între cele două, și display-ul celor de la HTC este destul de bun. Cât despre rezoluție, ambele au 2560 x 1440 pixeli, doar că cel de pe S7 e cu 0.1 inch mai micuț.

htc 10

HTC 10 vs Samsung Galaxy S7 – procesor și memorie

HTC 10 vine cu Snapdragon 820 la 2.2 Ghz, grafică Adreno , 4 GB RAM și 32 GB memorie internă, cu posibilitatea de a adăuga un card MicroSD.

Samsung Galaxy S7 vine în două variante. Unul cu procesor Snapdragon 820 la 2.15 Ghz, mai slab de cât al celor de la HTC și unul cu procesor Exynos 8890 care are de două ori mai multe nuclee și este de asemenea la 2.3 Ghz, care distruge HTC. Cât despre memoria RAM, tot 4 GB găsim și în acest telefon. Memoria internă este aceeași, 32 GB dar există și varianta de 64 GB + card MicroSD.

HTC 10 vs Samsung Galaxy S7 – camera

HTC a încercat de câteva ori să inoveze în sectorul camerei foto smartphone, cel mai recent exemplu datează de la acel HTC One M7. De data aceasta, a mers pe ceva mai convențional. Este același senzor Sony care se găsește și pe Nexus 5X.  Doar 12 mpx pentru HTC 10 cu 5 mpx pentru camera frontală. Ceea ce este impresionant este senzorul f/1.8 și stabilizatorul de imagine.

Galaxy S7 are o cameră pe spate tot de 12 mpx cu una frontală de 5 mpx, cu tehnologia dualpixel. Asta înseamnă că face poze mai bune de cât predecesorul său, deși S6 avea cameră de 16 mpx. Din punct de vedere al calității, cred că HTC 10 va pune în umbră Galaxy S7, cred că are o cameră ceva mai bună.

galaxt s7

HTC 10 vs Samsung Galaxy S7 – baterie

O dată cu apariția Android 6.0 Marshmallow, s-a cam terminat cu consumul irațional de resurse ceea ce înseamnă mai multe ore de standby pentru orice smartphone Android. Lucru bun și pentru smartphone-urile de top care nu mai au nevoie de baterii de peste 3000 mAh. Astfel, ambele , atât HTC 10 cât și Samsung Galaxy S7 au baterii de 3000 mAh. Ambele suportă încărcare rapidă cu încărcător special în cutie.

Dacă te uiți la specificații, nu ai ce să alegi. Sincer, chiar nu ai ce. O poți face numai după gusturi, design și cam atât. Ambele sunt telefoane de top care se vor comporta pe măsura tehnologiei.comparatie htc 10 vs s7

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here