Home Tutoriale Probleme Samsung Galaxy S7 (și soluții)

Probleme Samsung Galaxy S7 (și soluții)

5723
1
Probleme Samsung Galaxy S7

Nu mult timp a trecut de la lansarea celui mai tare telefon Samsung, Galaxy S7. Așa cum era de așteptat, nu au întârziat să apară nici problemele, unele dintre ele mai minore, altele de-a dreptul enervante și agasante. Așadar, să trecem în revistă cele mai importante probleme Samsung Galaxy S7 și, după caz, dacă există, rezolvările acestora.

6 probleme Samsung Galaxy S7

Warning: Camera Failed

Nu cred că există lucru mai enervant în momentul în care vrei să imortalizezi un moment de cât eroarea asta „Warning: Camera Failed”. E destul de rară, însă utilizatorii o întâmpină și pe Samsung Galaxy S7. Scapi de bomba atomică, dar nu scapi de Warning: Camera Failed. Înainte să iei orice acțiune, vezi dacă nu cumva telefonul a stat în soare. Poate s-a încintat prea mult. Dacă nu este cazul, tot ce trebuie să faci este să te ocupi de aplicația camerei…

Settings > Applications > Application Manager

Caută aici aplicația Camera și dă-i un Force Stop + clear data și clear cache

Butoanele nu răspund la comenzi

Acum funcționează, peste un minut nu mai funcționează. Aceasta este povestea butoanelor de volum ale Samsung Galaxy S7. Este o problemă de soft. E nevoie de un hard reset pe care îți poți iniția apăsând simultan Power+Home.

Wi-Fi nu funcționează cum trebuie

Este una dintre cele mai importante probleme ale Samsung Galaxy S7 și se va rezolva printr-un update de soft. Foarte mulți utilizatori au raportat probleme cu vitezele prin Wi-Fi, interferențele cu Bluetooth, Gmail are probleme în a sincroniza pe Wi-Fi, etc.

Dacă nu a apărut un update de soft încearcă să pornești și să oprești pe rând Wi-Fi și Bluetooth, încearcă o resetare a dispozitivului, încearcă să stai doar pe banda de 5 Ghz care nu are nici o treabă cu Bluetooth. De asemenea, poți încerca să mai dai un reboot (restart) la router din când în când.

Aplicația Briefing acaparează toate resursele

Aplicația Briefing are scopul de aduce toate știrile importante într-un singur loc. Ceva de genul Daily Me. Ei bine, se pare că această aplicație își face de cap cu resursele. Ca să scapi de problemă, oprește aplicația pur și simplu , mai ales că nu o folosești. Sunt sigur că nimeni nu o folosește.

Bluetooth nu funcționează

Este o problemă destul de des întâlnită în rândul dispozitivelor noi de pe piață pentru că au și un soft foarte nou. Stai liniștit, se va îmbunătăți la următoarele update-uri. Ca să nu ai probleme, elimină din listă dispozitivele împerecheate deja (paired) și readaugă-le treptat.

Bateria se descarcă exact ca în Star Trek – cu viteza luminii

De cele mai multe ori este o problemă cauzată de aplicațiile ce-și fac de cap cu resursele în fundal. Oprește tot ce nu ți se pare necesar și mergi la Settings > Data Usage > Background Data. De aici poți împiedica aplicațiile să descarce lucruri în fundal.

De asemenea, pentru economisirea bateriei n-ar strica să mai reduci puțin și din luminozitatea display-ului.

Tu ai întâmpinat probleme cu Samsung Galaxy S7? Dacă da, care din ele?

1 COMMENT

  1. Si cativa prieteni ce il detin se plangeau de probleme similare si aveau asteptari mai mari de la acest telefon. Ce-i drept, e abia la inceput si daca toate problemele tin de soft, poate se vor rezolva mai usor. Altfel, garantia te va ajuta sa ai un telefon 100% functional de indata ce gasesc o solutie pentru rezolvarea acestor probleme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here