Home Review Samsung Galaxy S7 – Review

Samsung Galaxy S7 – Review

2277
0
Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 a fost prezentat nu de mult. Schimbari majore fata de Samsung Galaxy S6 nu prea sunt, cel putin in materie de design. Exista totusi cateva noutati despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

Samsung Galaxy S7 – pret si data lansarii

Samsung Galaxy S7 va fi disponibil in magazine dupa data de 11 martie si va fi livrat in 4 culori: auriu, argintiu, alb si negru. De asemenea au fost anuntate si doua variante ca si dimensiune a spatiului de stocare: 32 si 64 GB… Pretul va fi undeva la 700 euro, mai bine zis 3200 lei la Emag.

Samsung Galaxy S7 – design si calitate de constructie

Dupa cum spuneam mai sus, putine schimbari in materie de design fata de predecesorul sau. Avem aceeasi dimensiune a display-ului, de 5.1 inch, aluminiu pe margini si Gorilla Glass 4 pe partea din fata si pe cea din spate. Aparent, e mai luxos de cat S6.

Totusi, se observa si cateva mici imbunatatiri. De exemplu pe aspate marginile sunt curbate inspre extremitati asemenea Note 5, imbunatatire care face telefonul sa fie confortabil la tinut in mana.

Samsung Galaxy S7 – Display

Display-ul este de 5.1 inch QHD cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli. Este unul dintre cele mai stralucite display-uri din lumea Android, aproape ca nici nu te poti uita la el cand are luminozitatea setata la maxim. Culorile sunt grozave, insa din pacate nu am vazut nimic implementat din seria 3D Touch sau Force Touch. Nici la acest telefon nici la Samsung Galaxy S7 Edge. Acest lucru tine Samsung in loc in batalia cu gigantul Apple.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 – Software

Telefonul Samsung Galaxy S7 intra la vanzare cu Android 6.0.1. Touch Wizz este identic cu cel de pe S6 Edge+ sau Note 5, din pacate… Vine preinstalat cu 25 de aplicatii, foarte putine fata de generatiile precedente de Galaxy.

Samsung Galaxy S7 – Performanta

Samsung Galaxy S7 este echipat cu un procesor Exynos 8890, un octa core cu 4 nuclee la 2.3 Ghz alaturi de alte 4 la 1.6 Ghz. Are si 4 Gb RAM ceea ce inseamna ca telefonul se va comporta excelent atat in jocuri cat si in multitasking.

Cei de la Samsung sustin faptul ca Samsung Galaxy S7 este cu 30% mai puternic de cat S6 din punct de vedere al CPU si 64% mai puternic din punct de vedere al GPU.

Samsung Galaxy S7 – Camera

Camera este una dintre cele mai bune de pe piata Android, cu siguranta. Numarul de megapixeli a fost redus de la 16 la 12, insa exista un senzor mai bun, f/1.7. Asta inseamna ca pierde in detaliile aflate la distanta, insa se comporta excelent in situatii cu luminozitate slaba. Asemenea Samsung Galaxy S7 Edge, dispune de tehnologia dual pixel.

Samsung Galaxy S7 – Bateria

Bateria este de 3000mAh, mai mare de cat cea din S6. Se incarca de la 0 la 100% in doar 90 de minute daca il conectati la incarcator prin cablu sau 120 de minute daca il conectati la un incarcator wireless.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here