SHARE
WhatsApp

Cred că cei care utilizează WhatsApp așteaptă cu disperare funcția de apel video implementată în această aplicație. Ei bine, iată că dorințele utilizatorilor devin realitate. Funcția a fost zărită în update-ul beta 2.16.80 al aplicației WhatsApp și probabil că implementarea în aplicația mamă nu va întârzia prea mult.

În momentul în care cei de la fonearena.com au încercat să inițieze un apel de voce, utilizatorii ar fi observat că există două opțiuni: apel video și apel audio. Dacă cumva aveți acces la varianta beta precizată mai sus puteți să testați și voi, funcția este încă prezentă în acest moment. Evident, trebuie să fiți parte componentă a programului de testare WhatsApp.androidpit-whatsApp-video-calling-large3-w782

Ei bine, au mai apărut imagini din variantele beta WhatsApp care înfățișau opțiuni de apel video și în 2015, dar cu timpul nu a fost implementat nimic, zvonurile s-au pierdut așa în neant. Au ieșit pur și simplu din discuție. Oricum, apelul video implementat în WhatsApp este următoarea funcție crucială pe care aplicația trebuie să o primească, fără dar și poate.

În acest moment există foarte multe servicii competitoare pe piață ce oferă apel video, precum Skype, FaceTime sau chiar Hangouts al celor de la Google. E genul de funcție imperios necesară ca și implementare dacă cei de la WhatsApp doresc să rămână în fruntea clasamentului serviciilor de mesagerie instant.

Între timp, cei de la compania lansat o versiune a aplicației ce funcționează în browser pe data de 21 ianuarie 2015 iar săptămâna trecută versiunea standalone a aplicației a fost lansată pentru PC. Ar fi foarte simplu să fure acum din clienții competitorilor în cazul în care ar implementa și funcția de apel video. Este singura care face diferența între WhatsApp și competitori, mai ales că acum aplicația poate fi folosită și de pe calculator, laptop, etc.

Articole Recomandate

TOP aplicații Android cu care poți să faci bani Toată lumea vrea să facă bani în ziua de azi, mai ales cu telefoanele mobile ce au ajuns să aibă o putere de procesare destul de mare. Eu de exemplu a...
4 aplicații pentru un selfie mai reușit, perfect Da, suntem o nație de narcisiști. Dar dacă suntem, de ce să nu ducem lucrurile la extrem? Vom vedea în cele ce urmează câteva aplicații mai mult decât...
Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day Pentru că doar o zi ne mai desparte de celebra sărbătoare prin intermediul căreia, avem o ocazie în plus să ne manifestăm dragostea și simpatia pentru...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here