Home Aplicatii Android Apeluri video în update-ul beta WhatsApp

Apeluri video în update-ul beta WhatsApp

1998
0
WhatsApp

Cred că cei care utilizează WhatsApp așteaptă cu disperare funcția de apel video implementată în această aplicație. Ei bine, iată că dorințele utilizatorilor devin realitate. Funcția a fost zărită în update-ul beta 2.16.80 al aplicației WhatsApp și probabil că implementarea în aplicația mamă nu va întârzia prea mult.

În momentul în care cei de la fonearena.com au încercat să inițieze un apel de voce, utilizatorii ar fi observat că există două opțiuni: apel video și apel audio. Dacă cumva aveți acces la varianta beta precizată mai sus puteți să testați și voi, funcția este încă prezentă în acest moment. Evident, trebuie să fiți parte componentă a programului de testare WhatsApp.androidpit-whatsApp-video-calling-large3-w782

Ei bine, au mai apărut imagini din variantele beta WhatsApp care înfățișau opțiuni de apel video și în 2015, dar cu timpul nu a fost implementat nimic, zvonurile s-au pierdut așa în neant. Au ieșit pur și simplu din discuție. Oricum, apelul video implementat în WhatsApp este următoarea funcție crucială pe care aplicația trebuie să o primească, fără dar și poate.

În acest moment există foarte multe servicii competitoare pe piață ce oferă apel video, precum Skype, FaceTime sau chiar Hangouts al celor de la Google. E genul de funcție imperios necesară ca și implementare dacă cei de la WhatsApp doresc să rămână în fruntea clasamentului serviciilor de mesagerie instant.

Între timp, cei de la compania lansat o versiune a aplicației ce funcționează în browser pe data de 21 ianuarie 2015 iar săptămâna trecută versiunea standalone a aplicației a fost lansată pentru PC. Ar fi foarte simplu să fure acum din clienții competitorilor în cazul în care ar implementa și funcția de apel video. Este singura care face diferența între WhatsApp și competitori, mai ales că acum aplicația poate fi folosită și de pe calculator, laptop, etc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here