Home Aplicatii Android TOP 3 launchere pentru începutul lui 2017

TOP 3 launchere pentru începutul lui 2017

5336
0
launchere

Pentru că sistemul de operare Android și-a câștigat deja un renume pentru ușurința cu care poate fi customizat, în cele ce urmează vom discuta despre launchere și nu oricare, ci despre cele mai bune 3 dintre acestea existente în Play Store la început de an 2017. Launcherele reprezintă cea mai simplă metodă  de a customiza un Android în proporție de 60 – 70% (temă, iconițe, meniuri, etc) și dacă nu ai încercat o asemenea aplicație până acum, fii atent la articolul de mai jos.

TOP 3 launchere pentru începutul lui 2017

ZenUI

ZenUI este genul de launcher ce face legătura între aplicațiile pline de bloatware și launcherele pline de reclame și aplicații nedorite. Este un launcher pentru cei cu adevărat pasionați de domeniul Android și are la bază o serie de teme de foarte bună calitate. Acest launcher este dezvoltat de cei de la ASUS și are foarte multe și are multe din influențele „Zen”, specifice acestui brand. Cel mai interesant aspect se leagă de funcția CM Applock prin intermediul căreia poți bloca accesul la conținutul telefonului. ZenUI este gratuit și se poate descărca din PlayStore.

Smart Launcher Pro 3

Smart Launcher Pro 3 este un launcher foarte special. Setarea lui începe cu niște întrebări destul de interesante legate de aplicațiile preferate, astfel încât la final vei avea un home screen populat de cele mai importante 6 aplicații ale tale. Smart Launcher Pro 3 este un launcher simplu dar inteligent, printr-o simplă apăsare a homescreen-ului puteți deschide o aplicație, puteți deschide două aplicații iar cu două apăsări succesive a ecranului puteți lansa o aplicație diferită. Smart Launcher Pro 3 costă 4 dolari dar merită toți banii. Poate fi descărcat de asemenea din Google PlayStore.

Arrow Launcher

Arrow Launcher pe altă parte este un produs Microsoft. Nu vă așteptați la așa ceva, nu? Chiar dacă este la început și mai e de muncă la el, acest launcher este mai mult decât interesant chiar și în forma sa actuală. În primul rând, nu seamănă cu nici un alt launcher din PlayStore. În al doilea rând, ținta lui sunt oamenii înclinați înspre business. Nu are efecte pompoase sau chestii de genul iar homescreen-ul este populat cu elemente destinate măririi productivității (lista de contacte, reminders, o listă to-do, etc). Acest launcher este gratuit și ghiciți de unde-l puteți descărca?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here