Home Aplicatii Android Salvează pozele vechi cu ajutorul Google PhotoScan

Salvează pozele vechi cu ajutorul Google PhotoScan

3105
0
Google PhotoScan

Google are multe aplicații și servicii în portofoliul său și multe dintre acestea sunt deja instalate pe telefoanele noastre din clipa în care le cumpărăm. PhotoScan este ultima aplicație Google dezvoltată de Montain View și este disponibilă atât pe Android cât și pe iOS.

Această aplicație te va ajuta să scanezi fotografiile vechi de zeci de ani pe care le ții în cutii de pantofi sau prin sertare și să le transformi în fotografii digitale pe care le poți posta apoi pe rețelele de socializare sau le poți urca pur și simplu în Cloud pentru a le avea mereu la tine. Și chiar dacă fotografiile pe hârtie au avantajele lor, au un dezavantaj foarte mare: se degradează cu timpul. Așadar, e foarte indicat să le muți într-un mediu virtual în care vârsta nu mai este o problemă.

Soluții de genul există de ani buni și probabil ai auzit de ele, te întrebi chiar de ce ar trebui să folosești PhotoScan și nu altceva. Ei bine, aplicația celor de la Google este ceva mai calitativă, adică reușește să scoată multe dintre imperfecțiunile fotografiilor și este legată de asemenea la Google Photos, adică le poți urca imediat în Cloud fără să mai folosești o altă aplicație.

Faptul că imaginea finală este puțin îmbunătățită reprezintă un motiv temeinic să folosești Google PhotoScan. Este gratuită și foarte simplu de folosit mai ales că nu apare acea pată albă de la bliț foarte pregnantă în momentul în care aplicația fotografiază poza. Încercați și voi această aplicație și eventual spuneți într-un comentariu dacă vi se pare mai bună ca altele sau nu.

befunky-collage

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here