SHARE
Super Mario Run

Lansat pe data de 15 decembrie, Super Mario Run este ultimul joc Nintendo destinat telefoanelor mobile iOS, adică celor ce dețin un telefon Apple. Ei bine, din păcate în acest moment jocul nu există și pe Android dar cu toate acestea există câteva APK-uri pe internet care promit să îți aducă minunatul joc pe telefonul tău Android. Dar oare sunt aceste APK-uri sigure din moment ce se instalează în afara Google Play Store?

Ei bine, NU. În acest moment toate APK-urile destinate Super Mario Run conțin viruși sau un alt tip de malware. În nici un caz nu este recomandată descărcarea și instalarea acestui joc din alte surse despre care nu se știe absolut nimic. Se pare că cei de la Nintendo vor lansa jocul și pentru platforma Android, însă nu acum. Mai trebuie așteptat. Se întâmplă exact cum s-a întâmplat cu Pokemon Go, joc lansat inițial în doare câteva țări dar au apărut câteva APK-uri prin intermediul cărora cei aflați în alte țări puteau instala jocul. Dacă nu știi ce este un fișier APK sau cum se instalează, vezi aici.

Din nou, facem apel la seriozitatea voastră: nu descărcați și instalați Super Mario Run din diverse surse dubioase întrucât toate conțin viruși sau u altă formă de malware.

 

Articole Recomandate

TOP aplicații Android cu care poți să faci bani Toată lumea vrea să facă bani în ziua de azi, mai ales cu telefoanele mobile ce au ajuns să aibă o putere de procesare destul de mare. Eu de exemplu a...
4 aplicații pentru un selfie mai reușit, perfect Da, suntem o nație de narcisiști. Dar dacă suntem, de ce să nu ducem lucrurile la extrem? Vom vedea în cele ce urmează câteva aplicații mai mult decât...
Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day Pentru că doar o zi ne mai desparte de celebra sărbătoare prin intermediul căreia, avem o ocazie în plus să ne manifestăm dragostea și simpatia pentru...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here