Home Aplicatii Android Super Mario Run APK – malware 100%

Super Mario Run APK – malware 100%

2325
0
Super Mario Run

Lansat pe data de 15 decembrie, Super Mario Run este ultimul joc Nintendo destinat telefoanelor mobile iOS, adică celor ce dețin un telefon Apple. Ei bine, din păcate în acest moment jocul nu există și pe Android dar cu toate acestea există câteva APK-uri pe internet care promit să îți aducă minunatul joc pe telefonul tău Android. Dar oare sunt aceste APK-uri sigure din moment ce se instalează în afara Google Play Store?

Ei bine, NU. În acest moment toate APK-urile destinate Super Mario Run conțin viruși sau un alt tip de malware. În nici un caz nu este recomandată descărcarea și instalarea acestui joc din alte surse despre care nu se știe absolut nimic. Se pare că cei de la Nintendo vor lansa jocul și pentru platforma Android, însă nu acum. Mai trebuie așteptat. Se întâmplă exact cum s-a întâmplat cu Pokemon Go, joc lansat inițial în doare câteva țări dar au apărut câteva APK-uri prin intermediul cărora cei aflați în alte țări puteau instala jocul. Dacă nu știi ce este un fișier APK sau cum se instalează, vezi aici.

Din nou, facem apel la seriozitatea voastră: nu descărcați și instalați Super Mario Run din diverse surse dubioase întrucât toate conțin viruși sau u altă formă de malware.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here