Home Aplicatii Android Ai nevoie doar de 5 aplicații principale în telefon. Iată care sunt...

Ai nevoie doar de 5 aplicații principale în telefon. Iată care sunt acestea

6503
1
aplicatii android

Deși avem prostul obicei să descărcăm toate rahaturile din PlayStore, nu folosim nici măcar 5% din ce descărcăm într-o zi obișnuită. Sunt milioane de aplicații în acest moment în magazinul celor de la Google, însă eu unul nu cred că ai nevoie de mai mult de 5. Printr-un exercițiu de imaginație, dacă aș fi limitat să folosesc pe telefon doar 5 aplicații, iată ce aș alege…

5 aplicații pe care trebuie să le ai în telefon. Doar 5.

Cea mai bună aplicație pentru comunicații: WhatsApp. Nu, nu o să recomand Facebook Messenger așa cum v-ați aștepta cu toții. WhatsApp este o aplicație mult mai populară de cât ați crede, are peste 1 miliard de utilizatori în întreagă lume. Poți suna, trimite mesaje text chiar dacă nu ai credit pe telefon și să nu uităm că de curând au adăugat end-to-end encryption.

whatsapp

Cea mai bună aplicație pentru organizare: Evernote. Am spus de multe ori faptul că a ține o agendă virtuală pe telefon e sinonim cu a-ți lega un ceaun de coaie. Totul e atât de lent, îți ia mult mai mult timp să notezi ceva de cât dacă ai folosi o agendă cu foi. Ei bine, Evernote este genul de aplicație care-ți va scoate cei mai puțini peri albi atunci când vrei să te organizezi pe smartphone. E răul cel mai mic dacă putem spune așa ceva.

Evernote

Cea mai bună aplicație pentru a naviga pe internet: Google Chrome. Am folosit și Mozilla o perioadă, însă aplicația celor de la Google mi s-a părut de departe cea mai bună. Acest browser este preferatul meu pentru că atunci când vreau să văd un clip pe YouTube, îl afișează, nu mă face să îl deschid cu aplicația YouTube. La fel și cu PDF-urile, le deschide direct, nu mă trimite la aplicație.

Google Chrome

Cea mai bună aplicație pentru făcut poze: VSCO. Deși multe telefoane mobile au o aplicație pentru cameră destul de bună, VSCO vine cu niște setări ce te ajută să scoți absolut ultimul gram de performanță din camera foto. Evident, e doar o părere, sunt sute de aplicații de genul în PlayStore, fiecare poate folosi ce crede de cuviință sau poate să nu folosească deloc.

VSCO

Cea mai bună aplicație de securitate: AVG. Toată lumea cunoaște AVG, de pe vremea când eram în căutare disperată după un antivirus gratuit care să ne ferească de trojenii veniți prin DC+. Ei bine, compania de-a lungul timpului a evoluat frumos și au reușit să aducă pe piață cea mai bună soluție de securitate pentru Android. E o aplicație gratuită și ușor de folosit.

AVG

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here