Home Diverse 3 motive să pleci într-un sejur de neuitat în Bulgaria

3 motive să pleci într-un sejur de neuitat în Bulgaria

3246
0
sejur de neuitat în Bulgaria

Pentru cei care locuiesc în sudul țării, Bulgaria este o destinație mai mult decât perfectă pentru vacanțe și concedii. Ei bine, în cele ce urmează am de gând să încerc să conving și pe alții aflați la mai mare depărtare de Nisipurile de Aur să facă acest efort și să încerce un Sejur Bulgaria. Sunt mai mult de 3 motivele pentru care cineva ar trebui să încerce litoralul bulgăresc, dar pentru că nimănui nu-i plac articolele lungi și plictisitoare, mă voi rezuma la doar 3 dintre ele, cele mai importante.

3 motive să pleci într-un sejur de neuitat în Bulgaria

  1. Prețurile sunt mai mici de cât în România. Cei care au fost deja într-un sejur în Bulgaria cred că pot confirma chestia asta fără drept de apel. În România totul este exagerat de scump în stațiuni, fie ele pe litoral sau la munte pentru că românii au acea mentalitate care le dictează că trebuie să se pricopsească peste noapte. Românii nu au planuri de lungă durată.
  2. Calitatea este superioară celor 15 stațiuni de pe litoralul românesc. De multe ori de cât să te duci pe litoralul românesc mai bine stai acasă pentru că vei sfârși să dai bani mulți pe condiții de cazare destul de modeste, despre mâncare nu mai zic. Bulgarii știu cum să aibă grijă de turiști astfel încât aceștia să mai revină și la anul. Nu își bat joc.
  3. Bulgaria este o țară europeană mai civilizată de cât România. Nu cred că vei auzi manelele cum urlă pe litoralul bulgăresc. Nu spun că sunt un stâlp al civilizației, însă în nici un caz nu vezi golăneala și melteneala de pe litoralul românesc. Bulgaria este o destinație destul de accesibilă pentru cei care doresc să se bucure de un sejur liniștit.bg

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să testați Nisipurile de Aur chiar dacă sunteți la distanță ceva mai mare de sudul țării, cât despre celebrele furturi de autoturisme care au avut loc prin parcările hotelurile bulgărești, nu mai credeți tot ce vedeți pe la TV.

Previous articleCum poți mări volumul și îmbunătăți calitatea sunetului pe Android? (II)
Next article3 aplicații alternative pentru testarea telefoanelor Android
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here