SHARE
Nextbit Robin

Brandul Razer este cunoscut din lumea gamingului. De ani de zile, această companie se străduiește să aducă pe piață cele mai bune periferice (tastaturi, mouși) și cele mai bune laptopuri de care gamerii adevărați să se bucure din plin. Ei bine, în ultimele luni tot apar zvonuri cum că Razer ar putea să-și extindă gama de produse și cu telefoanele mobile. Două achiziții și foști angajați ai Google și HTC confirmă într-un fel aceste planuri de expansiune.

Piața de gaming pentru dispozitivele mobile se dezvoltă rapid, și asta nu doar din cauza jocurilor de genul Candy Crush, Pokemon Go. Mulți producători de telefoane mobile vor să profite de această creștere  și să atragă gamerii de partea lor. Unii producători intră în această competiție alături de producători de jocuri celebri și preinstalează jocurile acestora pe propriile dispozitive, în timp ce alți producători precum Samsung sau OnePlus aleg să integreze moduri speciale de gaming în softurile telefoanelor. Oricum, nu există mulți producători de hardware destinat gamingului familiarizați cu dispozitivele mobile care să producă așa ceva. Poate că ai auzit ceva de Acer, Asus sau MSI dar niciunul dintre aceste branduri nu au produs un smartphone special destinat gamerilor. Singurul competitor rămâne Nvidia cu tableta Shield, competitor care nu produce nici un smartphone.

Dar se întrevede speranța. În curând, Razer, un producător ce cunoaște cerințele și dorințele gamerilor va intra în competiție și va aduce pe piață un smartphone destinat gamingului. Min-Liang Tan, CEO Razer a anunțat că are de gând să cumpere compania Nextbit și dacă mai pui la socoteală faptul că în iulie 2015 cei de la Razer au cumpărat și compania Ouya, specializată în fabricarea de mici console Android, intențiile sunt destul de clare.

Articole Recomandate

Este oficial: va exista un smartphone Nokia 8 HMD Global va construi în sfârșit un telefon performant, Nokia 8, cu care are de gând să recapete din renumele pe care-l avea cândva brandul Nokia, câ...
Andromeda OS va înlocui Windows 10 Mobile Ceva legat de Windows 10 Mobile se petrece în spatele cortinei după care Microsoft joacă teatru de ani buni. Din păcate, nu este ceva care să stârneas...
Google va lansa un Pixel mai ieftin anul acesta Există informații sigure că Google va lansa un telefon maI ieftin, cu specificații mai slabe anul acesta tot sub brandul Pixel. Din păcate, în acest m...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here