SHARE
Nextbit Robin

Brandul Razer este cunoscut din lumea gamingului. De ani de zile, această companie se străduiește să aducă pe piață cele mai bune periferice (tastaturi, mouși) și cele mai bune laptopuri de care gamerii adevărați să se bucure din plin. Ei bine, în ultimele luni tot apar zvonuri cum că Razer ar putea să-și extindă gama de produse și cu telefoanele mobile. Două achiziții și foști angajați ai Google și HTC confirmă într-un fel aceste planuri de expansiune.

Piața de gaming pentru dispozitivele mobile se dezvoltă rapid, și asta nu doar din cauza jocurilor de genul Candy Crush, Pokemon Go. Mulți producători de telefoane mobile vor să profite de această creștere  și să atragă gamerii de partea lor. Unii producători intră în această competiție alături de producători de jocuri celebri și preinstalează jocurile acestora pe propriile dispozitive, în timp ce alți producători precum Samsung sau OnePlus aleg să integreze moduri speciale de gaming în softurile telefoanelor. Oricum, nu există mulți producători de hardware destinat gamingului familiarizați cu dispozitivele mobile care să producă așa ceva. Poate că ai auzit ceva de Acer, Asus sau MSI dar niciunul dintre aceste branduri nu au produs un smartphone special destinat gamerilor. Singurul competitor rămâne Nvidia cu tableta Shield, competitor care nu produce nici un smartphone.

Dar se întrevede speranța. În curând, Razer, un producător ce cunoaște cerințele și dorințele gamerilor va intra în competiție și va aduce pe piață un smartphone destinat gamingului. Min-Liang Tan, CEO Razer a anunțat că are de gând să cumpere compania Nextbit și dacă mai pui la socoteală faptul că în iulie 2015 cei de la Razer au cumpărat și compania Ouya, specializată în fabricarea de mici console Android, intențiile sunt destul de clare.

Articole Recomandate

Synaptics anunță primul senzor de amprentă integrat în display Synaptics este una dintre companiile de top din domeniul tehnologiei biometrice, iar zilele trecute tocmai ce-au venit cu o știre bombă: senzorul pent...
Samsung Galaxy S8/S8+ vor primi Android Oreo la finalul lunii ianuarie A trecut ceva vreme de când Samsung a lansat programul de testare Beta pentru Android 8.0 Oreo pe dispozitivele S8 și S8+. Întrebarea de bază este cân...
Fiți pe fază, vine jocul Harry Potter AR de la Niantic Labs Cei de la Niantic Labs au confirmat faptul că Harry Potter: Wizards Unite se află în dezvoltare, în timp ce au oferit câteva detalii despre acțiunea d...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here