SHARE

Ceasurile de mână din păcate și-au pierdut complet utilitatea cu atât de multă tehnologie în jurul nostru. Atunci când ai ceas în mașină, la televizor, la calculator, la laptop, la tabletă, la telefonul mobil, la brățara fitness ori chiar la smartwatch, cui i-ar mai trebui un ceas clasic? Ei bine, există destui oameni care apreciază eleganța și sunt încă dispuși să scoată bani greu pentru un ceas GUESS România, Casio, Viceroy, Detomaso și multe altele.

Cred că unii oameni doresc să rămână într-o sferă a clasicului. Unii oameni doresc eleganță și stil, nu un ecran digital. Mediul business / office este cel care mai trage către această eleganță ce pare uneori demult apusă. De asemenea, femeile sunt mari amatoare de ceasuri și de accesorii în general. Nu toate doresc bijuterii scumpe, există destul de multe femei care doresc ceasuri Guess de exemplu, doresc stil și rafinament iar ceasurile Guess reprezintă accesoriul perfect pentru eleganță.

Păcat că sunt destul de puțini cei care doresc să iasă în evidență cu eleganță și cu un stil oarecum retro pentru că, să recunoaștem, ceasurile de mână oferă o oarecare aură retro individului atâta timp cât nu sunt ceva digital. Dacă vei intra pe Ceasmania.ro și vei vedea prima pagină, cu siguranță vei avea impresia că asiști la retrăirea anilor 80 – 90 într-o oarecare măsură și asta nu pentru că ceasurile respective arată ca cele din anii 80 – 90, ci pentru că atunci era la modă principiul.

Da, simți așa o oarecare nostalgie ciudată pentru acea perioadă când vezi un ceas de mână clasic, chiar dacă în ziua de azi are un aspect foarte modern, principiul este același. Motivul pentru care porți astăzi un ceas de mână s-a schimbat din păcate, ceasul de mână nu mai este o necesitate decât în cazul în care vrei să-ți iei un concediu în care să te deconectezi de la tot ce înseamnă tehnologie și să te duci pe o insulă , fără telefon, laptop ori altă unealtă cu circuite integrate ce ar putea să includă și un ceas digital. Acolo da, un ceas de mână ar fi destul de util.

Articole Recomandate

Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...
Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum? Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre...
Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here