Home Tutoriale Cum să folosești YouTube pe telefonul tău Android cu display-ul stins

Cum să folosești YouTube pe telefonul tău Android cu display-ul stins

1643
0
YouTube pe telefonul tău Android cu display-ul stins

Să asculți muzică pe YouTube cu ecranul stins, e destul de complicat. În momentul în care stingi ecranul, YouTube se pune automat pe pauză așa că nu poți în nici un caz să asculți muzica. Nu e vorba despre setări în aplicație, nu ai cum să împiedici acest lucru din aplicație, însă sunt câteva moduri, alternative, cu ajutorul cărora te poți bucura de YouTube cu ecranul stins.

MOZILLA FIREFOX

Poți asculta muzică pe YouTube cu ecranul stins dacă folosești Mozilla Firefox. Descarcă și instalează browserul căci probabil folosești doar Chrome. Încarcă YouTube în browser  și mergi la setări. Bifează opțiunea numită request desktop site și asta e tot. Clipul va continua să ruleze chiar dacă alegi să blochezi telefonul, adică să stingi ecranul. Pe unele telefoane va merge YouTube și fără să bifezi această opțiune. screenshot_20161023-222102

SONY XPERIA

Acest truc nu funcționează decât pe telefoanele Xperia ale celor de la Sony și are legătură cu funcția Small Apps. Descarcă Media Viewer Small din PlayStore și lansează aplicația. Mai departe, poți merge să accesezi aplicația Web Videos. O dată lansată aplicația Web Videos, o nouă fereastră se va deschide  și-ți va permite să cauți videoclipuri și să le rulezi chiar și atunci când ecranul este stins. Din păcate, aplicația este oarecum limitată, nu poți accesa funcțiile YouTube.

SUBSCRIPȚIA YOUTUBE

Evident, trebuie să prezentăm și soluția oficială prin care poți folosi YouTube cu display-ul stins și aceasta este singur acare costă bani. Cât costă? Ei bine, o subscripție YouTube Music Key costă 10 dolari pe lună și evident că nu va fi preferata noastră.

Tu care crezi că este cea mai bună variantă de a folosi YouTube cu display-ul stins?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here