Home Aplicatii Android Cele mai bune aplicatii pentru economisirea bateriei

Cele mai bune aplicatii pentru economisirea bateriei

4307
0

Ai scazut luminozitatea, ai dezactivat aplicatiile nefolositoare, ai oprit tot ce nu folosesti in principal. E posibil sa mai storci putin curent din baterie? Ei bine, cam da. Exista aplicatii pentru acest lucru si in cele ce urmeaza o sa insiram si noi cele mai bune dintre ele, cele mai eficiente.

  1. Accu​Battery. Aplicatia asta are aproape + 10 milioane de instalări din Google Play. Asadar, multi oameni o considera grozava. In regula, aplicatiile gratuite ofera de obicei optimizare cu un singur click, o sectiune cu setari ale developerilor si posibilitatea sa iti faci singur planul de energy saving.AccuBattery te ajută să economisești suficientă baterie astfel încât să te bucuri de o îmbunătățire  de +200% a timpului dintre încărcări. Cu alte cuvinte, această aplicație te ajută să dublezi durata de viață a bateriei de la o încărcare la alta.
  2. Greenify. Greenfy este una dintre aplicatiile despre care am tot discutat pe blogul nostru in trecut si chiar este o aplicatie grozava. Initial a fost conceputa pentru telefoanele rootate, acum functioneaza si pe restul telefoanelor. Ce face? Iti gaseste aplicatiile de care nu ai nevoie si le pune in hibernare . Aplicatiile nu sunt oprite, doar dorm cuminti pana cand ai nevoie din nou de ele. Asta inseamna ca nu vor exista aplicatii in background care sa-ti consume aiurea bateria. Partea proasta este ca aplicatiile care hiberneaza nu se updateaza. Daca crezi ca poti trece peste aceasta problema, Greenify este aplicatia perfecta pentru tine. A, si e si gratis.
  3. BatterySaver – o aplicație destul de reușită care închide unele aplicații atunci când display-ul telefonului este de asemenea oprit. Aplicația controlează nivelul de luminozitate al telefonului astfel încât să optimizeze consumul de energie. Poate fi folosită de oricine datorită interfeței intuitive.
Previous articleAm gasit carcasa iPhone 6 pe Stiler
Next articleCele mai bune incarcatoare wireless pentru telefonul tau Android
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here