Ai scazut luminozitatea, ai dezactivat aplicatiile nefolositoare, ai oprit tot ce nu folosesti in principal. E posibil sa mai storci putin curent din baterie? Ei bine, cam da. Exista aplicatii pentru acest lucru si in cele ce urmeaza o sa insiram si noi cele mai bune dintre ele, cele mai eficiente.

  1. DU Battery Saver | Power Doctor. Aplicatia asta are aproape 5 milioane de feedback-uri de 5 stele in Google Play. Asadar, multi oameni o considera grozava. In regula, aplicatiile gratuite ofera de obicei optimizare cu un singur click, o sectiune cu setari ale developerilor si posibilitatea sa iti faci singur planul de energy saving. In urma acestora, observi ca ai scos un extra 50% din baterie.
  2. Greenify. Greenfy este una dintre aplicatiile despre care am tot discutat pe blogul nostru in trecut si chiar este o aplicatie grozava. Initial a fost conceputa pentru telefoanele rootate, acum functioneaza si pe restul telefoanelor. Ce face? Iti gaseste aplicatiile de care nu ai nevoie si le pune in hibernare . Aplicatiile nu sunt oprite, doar dorm cuminti pana cand ai nevoie din nou de ele. Asta inseamna ca nu vor exista aplicatii in background care sa-ti consume aiurea bateria. Partea proasta este ca aplicatiile care hiberneaza nu se updateaza. Daca crezi ca poti trece peste aceasta problema, Greenify este aplicatia perfecta pentru tine. A, si e si gratis.
  3. Snapdragon Battery Guru. Dupa cum v-ati astepta, judecand dupa nume, este o aplicatie destinata telefoanelor Android cu procesoare Snapdragon, destul de numeroase de altfel. In realitate, aplicatia nu face nimic, insa analizeaza modul in care folosesti telefonul ca sa descopere aplicatiile pe care nu le folosesti si pe care ar trebui sa le inchizi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here