Home Aplicatii Android Cele mai bune aplicatii pentru economisirea bateriei

Cele mai bune aplicatii pentru economisirea bateriei

4756
0

Ai scazut luminozitatea, ai dezactivat aplicatiile nefolositoare, ai oprit tot ce nu folosesti in principal. E posibil sa mai storci putin curent din baterie? Ei bine, cam da. Exista aplicatii pentru acest lucru si in cele ce urmeaza o sa insiram si noi cele mai bune dintre ele, cele mai eficiente.

  1. Accu​Battery. Aplicatia asta are aproape + 10 milioane de instalări din Google Play. Asadar, multi oameni o considera grozava. In regula, aplicatiile gratuite ofera de obicei optimizare cu un singur click, o sectiune cu setari ale developerilor si posibilitatea sa iti faci singur planul de energy saving.AccuBattery te ajută să economisești suficientă baterie astfel încât să te bucuri de o îmbunătățire  de +200% a timpului dintre încărcări. Cu alte cuvinte, această aplicație te ajută să dublezi durata de viață a bateriei de la o încărcare la alta.
  2. Greenify. Greenfy este una dintre aplicatiile despre care am tot discutat pe blogul nostru in trecut si chiar este o aplicatie grozava. Initial a fost conceputa pentru telefoanele rootate, acum functioneaza si pe restul telefoanelor. Ce face? Iti gaseste aplicatiile de care nu ai nevoie si le pune in hibernare . Aplicatiile nu sunt oprite, doar dorm cuminti pana cand ai nevoie din nou de ele. Asta inseamna ca nu vor exista aplicatii in background care sa-ti consume aiurea bateria. Partea proasta este ca aplicatiile care hiberneaza nu se updateaza. Daca crezi ca poti trece peste aceasta problema, Greenify este aplicatia perfecta pentru tine. A, si e si gratis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here